Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arahna

Marketing

sebi dovoljna.,

jesam, sebi sam dovoljna! kad me nitko neće, nemam izbora :)
idem sad malo plakat prvo pa se vratim..
šalim se, nije to tema mog današnjeg posta već Gibonnijev koncert koji je bio pre pre prefenomenalan, a ovo je samo jedna od njegovih pjesama koja je meni osobno jako draga.,
pa da počnem, ne?
najprije, puno,puno hvala mojoj janić
šta me uzela sa sobom, i njenoj seki jer je kupila karte :)

a sad dojmovi..
prva stvar u koju sam se već po ne znam koji put uvjerila je ta da zašto bi sve moglo biti jednostavno kad može i puno, puno kompliciranije!
naime, zbog izvanrednih radova na cestama,.... koji traju tolko dugo da ne želim ni razmišljat kolko je to dugo, jer kad izračunam kolko je to dugo, onda će jedan od radnika letit tolko dugo, jer kad se ja naljutim, a za to mi ne treba dugo, onda ne bude dobro!!!,.... janić, ja i još dvije curke smo zakasnile malo na predgrupu..but, nije bed!
i tak napokon smo se mi dogegale do Zagreba i Doma sportova, ušle u dvoranu i progurale se među prve redove! to je bilo najs..iako, još mi i danas malo šumi u ušima. :) lijepa uspomena., baš ti ono tnx Gibo..
nego da..koncert je trajao oko 3 i pol sata, uz Gibu su pjevali jedan crnac i jedna crnkinja(sramim se al im ne znam imena) i legendarni Goran Bare koji je by d way bio full napušen jer na pozornici imao rad napred-nazad, lijevo-desno.. al volimo ga takvog kakav je!
meni osobno najveće iznenađenje večeri bio je susret s jednom meni jako, jako dragom blogericom happy! cura je full simpa, vesela, otkačena, i naravno-voli Gibu! :)
jako mi je drago šta sam ju upoznala, i nadam se da nam to nije bio zadnji put da smo se vidjele!
happy- mrak si cura, skroz! ...nemoj zaboravit poslat slikice.. :)
sljedeća stanica nakon koncerta bio je megić..prije srca sam si maznula jedan čiz(nače, naziv za cheeseburger:) da bi mogla tancati u srčeku!
na našu žalost, počela je i kiša tako da se sva ekipa natiskala u srcu i bilo je full vruće,. oni koji nemate vremena il para za saunu slobodno dođite: ak imate flyer besplatno je, usput možete malo cugat, a svira vam i bend! koji luksuz ljudi moji!!

s tim prizorom luksuza pred očima oprostila bi se od vas za ovaj put.,
slikice budete opet malo pričekali :)
baš sam postala nemarna u zadnje vrijeme,
sram me bilo!
ccc

evo slikicaaaaa:)))

fala happy :))

nas triii, sve euforične do ludila!


razlog našeg dolaska..khm khm!




pusa velika svima,wavecerek


Post je objavljen 17.09.2006. u 16:47 sati.