Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Hepatitis C je među nama

Podupirući ideju osvještavanja javnosti o problemima osoba oboljelih od hepatitisa, prenosim sadržaj maila koji sam dobio od frendice iz udruge ABC Hepatitis:

ABC Hepatitis

Medveščak 32, Zagreb

2006. godina proglasena je od strane Svjetske zdravstvene organizacije godinom hepatitisa C, a 1. listopada "Svjetskim danom svjesnosti o hepatitisu".

Tim povodom, naša udruga "ABC hepatitis" želi javnost upozoriti na prisutnost te bolesti u Zagrebu i Hrvatskoj, te smo organizirali dva događaja uz pokroviteljstvo Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba - godina 2006, Broj 12 od 13. srpnja 2006.)

23. rujna (subota) - 10-14 h, na Cvjetnom trgu, uz ogradu crkve biti će postavljen štand na kojem ćemo, uz podršku osoba iz javnog života i medija, dijeliti edukativne letke i brošure, te pozivati zainteresirane građane na posjet javnoj tribini, koja će se održati:
30. rujna (subota) - 11-14 h, zahvaljujući sponzorstvu Europskog doma, u dvorani "Strassbourg", Europski dom, Jurišićeva 3, pod nazivom "Hepatitis C je među nama". Na javnoj tribini ce o problemima vezanim za hepatitis C - liječenju, potrebi ranog otkrivanja - govoriti i odgovarati na pitanja publike, priznati zdravstveni stručnjaci iz zagrebačkih bolnica i predstavnici zdravstvenih institucija.

S obzirom da smo, za sada, jedina zagrebačka udruga koja se bavi tim ozbiljnim javnozdravstvenim problemom - oboljeli od virusnih hepatitisa čine najveći dio svih oboljelih od bolesti jetre - nadamo se, i očekujemo, da ćete pronaći barem malo vremena, da svojom nazočnošću pomognete da se svjesnost o tom problemu proširi i izvan uskih granica zdravstva.

Nadamo se i veselimo Vašem dolasku!

Iva Gruden Zdunić, tajnica


P.S. Pozdrav svim blogericama i blogerima koji su se unatoč ružnom vremenu okupili sinoć kod Mange, a posebno: (b)analanoj carici, secret, cruel, sisajedu, aparatczyku, filmu i bablu.
Svima koji su dvojili, a nisu došli, može biti žao.



Post je objavljen 17.09.2006. u 14:52 sati.