Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Verona još jednom...

Neki dan primio sam zanimljiv mail na temu Sanaderovog boravka u Veroni. Mail prenosim u cijelosti i ujedno zahvaljujem pošiljaocu na javljanju.

Kako nemam svoj blog, a ne volim se dopisivati s novinarima, obraćam se Vama – možda ćete iskoristiti za neki od svojih komentara.

Dakle, strpljivo sam pratio razvoj događaja oko famoznog Sanaderovog računa iz Verone i nikako nisam mogao shvatiti kako su se svi novinari orijentirali na pogrešnu stvar. Naime, insistirali su na tome da Sanader pokaže hotelski račun iz hotela koji je navodno sam platio. Postojanje njegovog imena i prezimena na računu na kraju su prihvatili kao dokaz da je istina ono što je govorio Maček – da je smještaj plaćen iz vlastitog džepa. No taj račun samo je dokazao da račun nije platila «Pliva» ili Čović ili Žužul. Tko ga je zaista platio može se vidjeti samo iz zaključenog putnog naloga koji se nalazi negdje u računovodstvu u Vladi. A tko zna, možda bi se na putnom nalogu našao i poneki račun za zajednički ručak koji je refundiran iz državne kase. Čak i ako je premijer plaćao službenom karticom, i to bi trebalo biti evidentirano. Pretpostavljam da bi neki stručnjak za računovodstvo ovo znao bolje objasniti.

Pozdrav, S.O.


Post je objavljen 17.09.2006. u 11:11 sati.