Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

U Molvama susret mladih Varaždinske biskupije i "Marijafest 2006"

Četvrti po redu susret mladih i festival duhovne glazbe "Marijafest" održat će se u nedjelju 17. rujna u organizaciji Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije i Nacionalnog centra Udruge Vojske Bezgrešne, a pod pokroviteljstvom Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, Svetišta Majke Božje Molvarske i Općine Molve.
Duhovno-vjerski program posvećen enciklici pape Benedikta XVI. "DEUS CARITAS EST" nakon okupljanja mladih u 12,30 sati u župnoj crkvi Uznesenja bDM u Molvama pozdravnim riječima župnika fra Martina Dretvića. Organizator je ovog programa Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije, a program će voditi vlč. Damjan Koren u suradnji s vjeroučiteljima srednjih škola i animatorima. Uvodne kateheze u svakoj skupini održat će vjeroučitelji. Program kroz radionice s mladima održat će se u prirodi, odnosno u školi u slučaju lošeg vremena. Nakon radionica mladi će predstaviti svoj rad te se okrijepiti uz jelo. Svečano misno slavlje u 18 sati u župnoj crkvi predvodit će dijecezanski upravitelj Varaždinske biskupije mons. Ivan Godina.
Festival "Marijafest" započinje u 20 sati u sportskoj dvorani Molve. Kao i ranijih godina, izvođači nastupaju sa po dvije skladbe: jednom novom i tematski vezanom uz Djevicu Mariju te jednom već izvođenom. Na ovogodišnjem Marijafestu nastupaju Čedo Antolić, Apostoli mira, Bogdan Fabris, Frama Molve, Kefa, Kefa Stijena, Željka Marinović, Otkrivenje, Novo svitanje i Nonet franjevaca konventualaca, te Davor Terzić i Iva Jelić.
varaždinska biskupija


Post je objavljen 16.09.2006. u 09:59 sati.