Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeendaaay

Marketing

BIG BROTHER, SEZONA TREĆA!

Dokaz da je BB svake godine sve lošiji i dosadniji je i ova sezona tog najpopularnijeg reality showa na svijetu. Mislin, i sami bi se tribali zapitat ZAŠTO UOPĆE GLEDAN ŽIVOTE DRUGIH OGRANIČENIH LJUDI? Al, dobro. Onda bi se prema tome i ja tribala zapitat. A nije me volja. Zaboravite zato.

Nego, da se vratimo na nekvalitete ovog nekvalitetnog showa.
Dakle, evo razloga zašto bi se sljedeće godine BB triba ukinit ako ovako nastavi:

1. KATASROFALNI, neorganizirani i nezanimljivi showovi uživo petkon
2. nemaštovita, nezanimljiva i nesnalažljiva, iako ponekad simpatična, voditeljica Antonija Blaće (čitaj: TONKA)
3. očito da je Renata Sopek suvoditeljica samo zbog svog poprsja, sigurno nije zobg svog "bogatog i duhovitog" rječnika
4. nedostatak nagrada za gledatelje
5. PREmalo publike petkom pred BB kućom u zagrebačkoj Dubravi
6. PREPREPREPRESTROG onaj tajanstveni lik po imenu BigBrother; na kraju će pobjednik, kako je rekla simpatična Yameisy, "otići kući s 10kn", i sve zbog mikrofona koji stanari ne nose na samo 2 sek.


Ipak, iako u ovogodišnjem `Velikom Bratu` ima nedostataka, spašava ga činjenica da su svi stanari od početka, iako možda nekad u svađi, kao jedna velika obitelj, a i to da su nekolicina stanara ČAK, zamislite, DUHOVITI i ZABAVNI. Kao naprimjer moja omiljena preslatka, simpatična `odrasla djevojčica` s Kube, YAMEISY. A tu su i DANIJEL, preotkačeni, uvik ozbiljni, ali i smišni naš Dalmatinac (thumbup!) te TANJA, slatka, zabavna i svima draga cura iz grada sv. Vlahe, sunčanog Dubrovnika.

No, neki stanari mi i nisu baš otpočetka dragi i simpatični kao ovo troje. To su gospođica-uvijek-se-pravim-pametna-a-nisam, VIOLETA i umišljena i bahata LEA. A ni ANA nije baš preintelektualno biće, pa i ona spada u tu `kategoriju` NE-dragih mi stanara.

Sve u svemu, BB se ove godine i nije baš potrudio napraviti vrhunski show otpočetka kao što je to bilo u prva dva "slučaja", te je moja skromna (pr)ocjena za ovu sezonu Big Brothera u Hrvatskoj slabašna trojčica. Ali, ok. Nije ni to loše za ono što BB čini, a to je zarobljuje ljude u 4 zida 3 mjeseca bez ikakvog kontakta i na kraju za to dobivaju pare. Ali više dobiva RTL iako in je to jedini spektakl u cilon godini, no dobro. Toliko od mene za 3 sezonu Velikog Brata. I, ne zaboravite, BIG BROTHER VAS UVIK GLEDA!!! smijeh

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



P.S. (opet!): POŠTO MI JE KETI U SVOM KOMENTARU (pod imenon BITCH) PREDBACILA DA JE NISAM POZDRAVILA, A NI JURU, POSEBAN POZDRAV MOJOJ NAJDRAŽOJ (uz Ninu)
KETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(i JURI!)

Post je objavljen 16.09.2006. u 21:01 sati.