Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkrosee

Marketing

PRVI POLJUBAC DAVNO ZABORAVLJEN......

Poljubac leptira
Sjajan poljubac za sex after ili samo kao slatki "ja te volim" podsjetnik. Prislonite lice uz nju/njega i trepcuci svojim kapcima poljubite partnera. Taj vas leptir s krilima od trepavica moze ljubiti i one intimnije cvjetove vaseg partnera.


Poljubac vatre
U pocetku lagani i njezni poljupci po vratu i svim tim njeznim predjelima potiljka i uokolo usiju postepeno neka se pretvore u poljupce s vise strasti i francuskog "toucha", ali samo u zoni vrata.


image hosting



Vulkanska strast
Vasi poljupci vase su rijeci i nacin na koji izrazavate sebe, stoga ih i koristite na taj naci. Pokazite svu tu strast, zelju i pozudu. Svojim ustima polagano milujte usta svog partnera/ice, ne zurite s kompletnom akcijom vaseg jezika. Kao dodatni efekt koristite se svojim prodornim pogledom.


Ljubim oko tvoje
S obje ruke uhvatite glavu vaseg partnera i polagano usmjeravajte glavu tamo gdje zelite poloziti svoj poljubac i tada lagano krenite poljupcima prema zatvorenim ocima vaseg partnera/ice i ljubite njihove kapke.


blog images



Zarobljeni poljubac
Zalijepite usta ljepljivom trakom kako bi privukli paznju vaseg ljubavnika/ce. Kada vam se priblize proizvodite zvukove i grimase kao da im zelite nesto reci i kao da ne mozete skinuti traku s usta. Kada vam uklone traku i naravno upitaju sto ste to radili, recite im da ste cijeli dan cuvali vase usne za strastveni poljubac i prije nego ispadnete smjesni "uvalite" jedan strastveni poljubac


Sine,ako se ikada rodiš moraš da ličiš na
njega,jer kroz tebe mili ja ću se sjetiti njega.
Imat ćeš smeđe oči i kosu
iste boje,jer oni raniše sine srce majke tvoje.
XXXX ćeš se zvati,jer će ti
to ime majka dati. Sine,ako se ikada rodiš raduj
se svemu,samo nemoj
kao ja njemu,jer ga sada voli druga,
a meni ostaje TUGA!!



Post je objavljen 16.09.2006. u 21:03 sati.