Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Gibonni Live @ Dom Sportova 15.09.2006.

Evo vratio se doma nakon koncerta. Bio je fenomenalan. Zaista nemam riječi kojima bi opisao to sve što taj koncert zapravo je. Prije nego nastavim moram reci da svima koji pocnu zamjerati mojoj osjecajnoj strani, jedinoj koju imam nakon godina posla sa zenski rodom, kojem je bila upitna inteligencija, logika kao i racionalnost, no uglavnom, da, moram reci svima kojima smeta ta strana ili je misle negativno komentirati da slobodno mi mogu pružiti oralno zadovoljstvo i progutati pritom kada god žele.

Dakle koncert...vatra je svirala kao predgrupa...vatru organski ne podnosim i to u tolikoj mjeri da mi se sado-mazo seks sa muškarcima čini privlačnijim od koncerta vatre. No, i to smo odradili i onda iščekivanje...i dolazi đibo, uvod i "Ovo mi je škola". Spesl samvan (koja mi je postala ex još to iste večeri) & mua smo bili u prvom redu ko pravi fanovi i bacali donje rublje i seksualne igračke sa ružinim laticama na pozornicu. Prvo što je bilo naočigled je da Gibonni uziva u svakom trenu i da je odusevljen punim domom sportova. Uz njega je nastupala i klapa izvor koja je stajala baš pred mojim nosom. Dečki su tako dobri da su izazvali veći pljesak ponekad od samog Gibonnija, kojiih je pak maksimalno gurao. Zaista neznam što da kažem, improvizirao je, stišavao muziku, animirao publiku, podržavao klape.

Izbor pjesama je bio iznimno dobar...izveo je sve što valja, ali ono što je mene oduševilo je kada je Cesaricu izveo acappella sa svojim back vokalima. Zatim je opet pazio kako bira pjesme te je pažljivo rasporedio pjesme sa novog albuma skupa sa onima sa prijašnjih albuma. Kada je izvodio Andjeo u tebi na pozornicu se popeo i Bare....koji je bio tako vidno ušlagiran da vjerujem da mi se gadilo to uopće gledati. Kad je rekao da je dosta, naravno izašao je na prvi bis i izveo još dvije pjesme, te potom rekao da je on plaćenik i bare je, jednako ušlagiran izašao na pozornicu i izveo "Put ka sreći" i potom je gibonni jos dvije i povukao se. Drugi bis je bio skoro pa spontan i izveo je meni omiljenu pjesmu koju je valjda 3 puta te večeri izveo....Libar.

Ma ne mogu vam ja to dočarati kako trebu i sitnice poput gusjenice na kraju prvog bisa, stoga evo vam par sličica snimano mobom...filmiće cu zipati u jedan file i isto ul no tko nije bio neka mu bude zaista žao, jedno od najiskustava u mom životu,a da je đibo veličina samo dodatno potvrđuju i sitnice kada mu je za vrijeme nastupa jednog od gostiju jedna djevojka viknula dok je stajao sastrane i bacila papirić, koji je on skupio i pročitao (na kraju koncerta je rekao da je dobio "poruku" da se moli netkod a se vrati nekome...uglavnom simpatično):

















QOTD: "I nije lako bit...i svetica i kurva...sve po potrebi...kako se namisti....u taj čas"

Post je objavljen 16.09.2006. u 03:26 sati.