Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eliteoffice

Marketing

WILD WORLD

Baš je,divlji svit.život,kakogod.isti su im putevi.
kad nešto jakojako jako želiš,i to možeš imati,definitivno možeš imati...shvatiš da to zapravo nisi želila,da je to bija samo besciljni hir,i uočiš da ti je bitnije ono šta već imaš,jer ako to što imaš izgubiš,nećeš doživiti ono što upravo dobiješ,jer će te zaokupiti ono šta si ima,a u svakom slučaju nećeš doživiti dobitak onako kako si tila...čemu onda uopće želiti nešto?

ne,nije ovo depresivan tekst kojeg pišen tužna.naprotiv,iznenađena san.koji blesav ishod situacije.a totalno nedoživljen.tila bi jednom leći misleći na određenu osobu i čekajući novi dan samo da je vidin.moje prijateljice to su barem jednom doživile.a ja?nikad.zapravo,jesan u osnovnoj do četvrtog razreda bila jaaako zaljubljena u dečka s kojin san se uvik tukla i čupala.i on je bija u mene.a sad okrećemo glavu jedno od drugog,ko potpuni stranci koji se svaki put iznova po prvi put vide.smišno.


ovo bezosjećajno,hladno,požudno ponašanje mi itekako odgovara jer mogu normalno funkcionirati.vjerojatno mi je onda i bolje zadržati se na tomu.suze,iščekivanje,tuga su priteški pojmovi.cure poput mene uzmu i odu.na vrime znaju kad bi mogla naići opasnost.
ne,supercure ne plaču,one te potiraju ili odu.

eto,malo san prozujala po blogovima i svi pišu pesimistične teme,svako govori o lošoj strani dana koji prođu,o lošim uspomenema.
molin vas,znan da sigurno imate i lipih stvari koje možete podiliti na svome kutku skupa sa onima koji vas čitaju.ovo šta san ja pisala vrlo je nerazumljivo,ali meni je čisto jasno.
nije me brige oćete li vi razumiti.nek ni vas ne bude.općenito,nek vas ne brine šta je on nedefiniran,lutajući čovik-šta ste vi komplicirana,osjećajna osoba-šta san ja blesava.

život je zabava i nije bitno koliko je dug već koliko je dobar.a vi određujete kakav će biti.

osmjeh na lice,sredite se i izađite.samopouzdani i oholi.ljudi će se okrićati za vama.
vedra i smjela,uvik slidi svoj kompromis.

budite mi lipi i bogati!živili!




Post je objavljen 16.09.2006. u 00:20 sati.