Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dagoberhr

Marketing

Masoni, Denverski aerodrom i Iluminati

Ozbiljna studija o masonima pokazuje da je riječ o konspirativnoj organizaciji još od antičkog svijeta sa Nimrodom i planom o "svjetskoj vladi".

Korijeni "slobodnog zidarstva" su u drevnom Babilonu i Egipatskim školama misterij. Pet tisuća godina kasnije jedan od najviše rangiranih masona (33+ stupanj) , George Bush Stariji, se može sresti na njihovim sastancima u Houstonu. “Drevne civilizacije su u ruševinama, ali naš, Masonski red, odoljeva vremenu i raste u utjecaju…” piše Veliki masonski zapovjednik Albert Pike (na toj funkciji 1859-1891), u ezoteričnoj knjizi o Masonima u kojoj detaljno obajašnjava masonske stupnjeve i njihove zadatke. (Masoni su ovu knjigu morali štititi pod prijetnjom smrti.)

Američki Kongres nepodijeljeno podržava sintagmu o "Novom svjetskom poretku" i sa Republikanskog (pretežno uticaj francuskih masona) i sa Demokratskog (britanski masoni) kraja.



Bista jednog od najpoznatijih američkih masona, prvog predsjednika SAD Georga Washingtona, ispred prostorija masonske lože u Washingtonu.



Nižerangirani članovi nikada ne saznaju suštinu djelovanja organizacije. Stoga se s ove strane zavjese masoni predstavljaju humanitarnim.

Tri su osnovna nivoa masonskih loža: Plava loža za inicirane sa tri početna stupnja; slijedi York Rite sa deset stupnjeva. Iznad njih je Škotska loža sa ukupno 32 stupnja inicijacije. Nakon toga slijedi 33-i stupanj i hijerarhija sa, javnosti nepoznatim, brojem tajnih nivoa.

Dnevno se procesi svode na kontrolu i usmjeravanje svih formi novih tehnologija; pokriveni su i sakralna geometrija, hiper-dimenzionalna fizika ili, pak, NASA.

(William Cooper, "Behold a Pale Horse" : "... postoji javna, ali i tajna strana NASE koja je kontrolirana od masona... Visokorangirani mason je njen direktor..."; također, Richard Hoagland, web site "Enterprise Mission", daje popis astronauta koji su članovi masonskog reda.)

Da li su masonski simboli svuda oko nas?

Piramida sa (Luciferovim) okom u sredini koje sve vidi? Shell Oil, školjka ili sunce, koje se uspinje, sa zracima? Texaco Star ili masonski simbol? Exxon sa dva pridružena "x" , double cross, we're double crossed?

Novi aerodrom u Denveru. Do javnosti nije doprlo mnogo; jedna afera sa gradonačelnikom Grada kojeg je CIA potplatila (!?) sa 1.5 mil. dolara da izda sve potrebne dozvole za gradnju (prema knjizi, Rodney Stitch: "Defrauding America") te niz grotesknih murala na zidovima aerodromskih holova. Detaljnijim pregledom slika (koje se mogu naći na: http://anomalous-images.com/christo.html ) može se uočiti slijedeće:

- kamen sa posvetom graditeljima ima masonski simbol na sebi i u potpisu "New World Airport Commission"?!

- jedan od velikih murala ima tri sanduka sa mrtvim osobama; u prvom sanduku je američko-židovska djevojčica sa biblijom u ruci, u drugom je američka indijanka, a u posljednjem je crnkinja. U pozadini je spaljen grad i šuma, a djevojčica ispred nosi proročanstvo Maya u ruci koje govori o uništenju civilizacije.

- slijedeći morbidni murali prikazuju ratnika koji mačem uništava grad te djecu svijeta koji predaju svo uružje u ruke njemačkog dječaka. Time se, navodno, simbolično prikazuje da njemački tajni masonski red stoji iza radova u ovom Zapadnom Centru Novog Svjetskog Poretka.

Priča o aerodromu se nastavlja u mnogo luckastijim i fantastičnim objašnjenjima gradnje aerodroma, podzemnog grada na 4.5 kvadratne milje, 88.5 kvadratnih milja velikoj podzemnoj bazi dubokoj osam nivoa, Phil Schneider-u koji je radio u supertajnim vojnim podzemnim bazama Area 51 i Dulce (New Mexico), Naci simbolizmu, nizu nepristupačnih ulaza unutar aerodroma (na jednom je neophodno nošenje zaštitne bio uniforme), misterioznoj sudbini velikog broja građevinskih radnika...

Još jednom natrag u povijest. Osnivač Illuminata (1776), Adam Weishaupt iz Bavarske, je autor Protokola o preuzimanju (ili zadržavanju) vlasti na Planeti. Navodno su Protokoli kasnije "podmetnuti" kao židovski dokument (čija se verzija može naći na: http://abbc.com/protocols/indexen.htm ) sa židovskom strategijom vladanja svijetom, a Illuminati su se skrili unutar "slobodnog zidarstva".

Najbogatija obitelj na Planeti, Rothschildi, putem Iluminata kontroliraju političku sudbinu Europe i svijeta. Ideja o ujedinjenoj, federalnoj Europi je njihova. Putem Gordonstoun škole, Iluminati usađuju svoje ideje mlađoj generaciji. Princ Philip i Princ od Welsa su, primjera radi, pohađali Gordonstoun.

Prsti bogatih i moćnih Iluminata se prepoznaju iza glavnih procesa na Planeti bez obzira radilo se o američkim Federalnim rezervama, Novom svjetskom poretku ili atentatu na Kenedija.



Među masonskim “umjetničkim” muralima na Denverskom aerodromu je i onaj posvećen balkanskom krvoproliću. Razdragana djeca nose mačeve i automate, zamotane u nacionalne zastave, koji su sijali užas… i šire se prema “crnoj” Africi, arapskom svijetu i azijskom kontinentu. Da li je ovim prikazana strategija masonskih elita za novi milenij?.



Post je objavljen 16.09.2006. u 00:18 sati.