Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aiag

Marketing

Podobne note

Zna li tko kako funkcionira uredjivačka politika na radio stanicama (što se glazbe tice)? Sjecate se one famozne suspenzije Sergia na Radiju 101 zbog pustanja Luke Nizetica? E super, ono sto mene zanima jest: tko i po kakvim kriterijima odreduje na, npr. Radiju 101, sto moze, a sto ne u eter.
Recimo, Gibonni je ok. A da li je Oliver? I Oliver je ok. A Djani Marsan? Ne? Zasto? Gdje je tocna granica?
Po cemu je Severina gora od Roxette (koji su svirali na rečenom radiju jedne nedjelje preko ljeta)? Po čemu su bezimeni američki soul-r'n'b-boy-girls-pjevam-nemutiranim-glasom bandovi koji se vrte u poslijepodnevnim Onemanovima bolji od Sasa-Tin-Kedzo? Zato sto je engleski bolji jezik jer ga ne poznajemo dovoljno pa ne zvuci tako kretenski kad umjesto (karikiram) „Curo, curo moje srce pati za tobom“, cujemo „Grl, grl, maj hart iz ejking“?

Jos nesto... po kojem kriteriju u Cener (domacih 10) spadaju Rambo, Predin, Letu stuke, Orgazam... I kada su tocno usli u taj kriterij? Sjecam se vremena kad nismo bas imali muda pustit srpskog-crnogorskog muzicara u eteru. Cak im ni imena nismo spominjali... Al ne sjecam se kad je prvi usao medju 'domace'... i prezivio...


Post je objavljen 15.09.2006. u 13:35 sati.