Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Ljubav je slatka ovisnost

Na blogu svoga jako dobrog prijatelja Bucota pročitao sam jednu zanimljivu temu sagledanu sa gledišta slobodnog dečka i u potpunosti se slažem s njim u tom aspektu!! Kad smo sami bez cura ili dečkiju to nas pogađa u dubinu srca poput strijele iako to većina nas ne želi priznat al najčešće je tako!! Ne nako mjesec ili dva što nemamo nikog uz sebe nego više, godinu-dvije, možda i više!! Osjećamo se bezvrijedno i pada nam samopouzdanje, al ne bi trebalo bit tako jer većina nas nije tip osobe koja šara okolo pa ima uvijek curu i to si svojim šarmom, izgledom, pameti može priuštit, ali najčešće takve osobe nemaju baš puno srama jer im nije problem doć do cure pitat ju za broj, zabrijat na licu mjesta!! Ali opet to je sve površno i nije vrijedno pamćenja!! I najčešće takve osobe vrlo teško nađu nekoga ko im stvarno paše i ko im je glavna i jedina stvar u životu!! Ne znaju se vezat i strah ih je toga!! Dok pak ovi koji su vrlo rijetko u vezi kad nađu curu, bit će to ona savršena za njih i ta će veza potrajat dok se mišljenja ne počnu razilazit, ili dok ih smrt ne rastavi.
A sad one osobe koje su u vezi osjećaju se kao u sedmom nebu, naravno ako je veza vrijedna toga i ako je cura po nekim osobnim stajalištima i gledištima dobra ili pak savršena za tebe, vrlo je teško nać savršenstvo a pogotovo nama dečkima jer bi mi htijeli i guzice i sisa i mozga bez sala i bez glupih ispadica!! Al to je gotovo nemoguće i gotovo uvijek ima neka osobina koja nam smeta kod našeg partnera ili partnerice!! Evo ja sam primjer ljubavi kao slatke ovisnosti jer ne može proć dan a da se ja ne vidim sa svojom Dragom!! I jedan sam od rijetkih koji je gotovo dostigao savršenstvo, u mojim je očima savršena i s vremenom sam se navikao na neke njezine svakodnevne ispadice, smijeh za koji više ni ne mogu reć da je neobičan!! I sami se sjećate mojih starih postova i opisa nje i pisanja o mjesečnicama našim i slično!!

Jednom kad nađemo takvu osobu koja će nam bit sve a istodobno i mi njoj isto to dosegli smo nešto neopisivo i našem umu nerazjasnivo ali bit ćemo kao nadrogirani od ljubavi!!



Ako mi ikad slomiš srce ti
Što će mi onda ovaj život vrijediti tada
Jer ti ćeš možda drugog zavoljeti
Ja drugu sigurno nikada
Ako mi kad slomiš srce ti
Kako ću dalje samo nebo zna
Jer ti ćeš možda drugog zavoljeti
On tebe nikad kao ja!!




Post je objavljen 15.09.2006. u 09:18 sati.