Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cortesia

Marketing

Zauvijek u mom srcu


Nakon nesretnih ljubavi Romea i Julije, pa Miljenka i Dobrle tj. kaštelanskog Romea i Julije, donosimo vam prekrasnu priču o nesretnoj ljubavi, koja je napisana tako čisto i tako osjećajno, a nastala je u Indjii. Uživajte u sljedećim rečenicama, a film obavezno pogledajte.
Ljubav bogatog Devdasa i lijepe, ali siromašne plesačice Paro, neprihvaćena je od obitelji, ali dvoje mladih se nikada neće prestati voljeti!
Nakon desetogodišnjeg izbivanja od kuće, Devdas se vraća u rodni kraj. Njegova životna ljubav, mlada Paro, presretna je zbog povratka voljenog, ali klasna razlika počinje razdvajati nesuđene ljubavnike.
Devdas je odrastao u bogatstvu, a lijepa plesačica Paro pripadnica je niže kaste. Devdasova majka Kaushalya odbija prihvatiti ovu vezu i vrijeđa Parinu majku Sumitru, koja u žaru osvete dogovori brak svoje kćeri sa znatno starijim, bogatim udovcem.
Razočarani Devdas propije se i počne pohoditi prostitutke. Zaljubljuje se u prostitutku zlatnog srca, Chandramukhi. No čak niti ta iskrena ljubav ne može izvući Devdasa iz smrtonosnog zagrljaja alkoholizma, niti izbrisati Paro iz njegova bolna srca.
Aha, Devdas. Najdivnija, najtužnija, najbolja, najljepša ljubavna priča ikad ispričana. Iako nikad nisam pročitala knjigu, gledala sam film. I Bansali je stvarno odradio odličan posao. Aishwarya Rai, Madhuri Dixit i Shahrukh Khan tri su najveće zvijezde na svijetu, ma što god tko rekao. A taj sjaj, blještavilo, i čar filma ne bismo mogle ispričati na jednom običnom blogu. Divne glasove Shreye Ghoshal, Kavite Krishnamurthy i Udita Narayana ne bismo mogle opisati riječima Svaka sekunda filma je apsolutno savršena. I zato nam se taj mali djelić Billywooda toliko svidio. Svima bismo preporučile da ga pogledaju. Pogotovo ljubiteljima mjuzikla. Ne znam ime koreografa koji je smišljao pokrete za film, ali znam da je tko god to bio jako je maštovit i pametan. Nadamo se da će vam se svidjeti. I za kraj onima koji nisu gledali ovaj mjuzikl, preporučavam ga toplim srcem, jer ovako nešto samo šteta je propustiti.Nadamo se da ćete uživati gledajući tu prekrasnu priču, jer stvarno je nešto, to ne kažem samo ja moja malenkost, već i filmski kritičari koji su ovaj film ocijenili odličnim, od glume, koreografije, kostima, muzike.
Pošt vam nebi htjela prepričati cijelu priču, pogledajte film ako ste u mogućnosti pa na šaljite svoje loše i dobre komentare.


Post je objavljen 15.09.2006. u 00:57 sati.