Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buzin

Marketing

nemrem vjerovat....

Dok pazin ovako slavi jer juniori rastiraju, meni bas ne cvjetaju ruze. u spripremnim utakmicama sam igrao gotovo cijelu tekmu iako to nisam ocekivao. ipak sam najmlađi i tek sam se pridružio seniorima, ali vlado mi je ukazao povjerenje i dao mi priliku. on je, naravno, bio zadovoljan. zato me sve ovo čudi. Prije tekme u subotu puzove me u "ured" jer mora razgovarat samnom. I tako on nabraja kako je zadovoljan mojim radom i predanošću, i iako sam najmlađi u momčadi uspio sam se nametnuti kao igrač koji je oduševio svojim igrama kao junior, te da zaista računa na mene ove sezone. I kaže: "danas ćeš početi tekmu, probat ćemo te na stoperu sa Fintom. Ti i Finta ste zajedno igrali u juniorima pa se možete popunjavati." Dodemo u svlačionicu, vlado diktira sastav, mene nema u prvih 11. Neka, mislim si, valjda ću uć drugo poluvrijme. Nabroji sve zamjene a mene opet nema. došlo mi je da se zapitam IMA LI STVARNO SMISLA??? Već tri sezone niti jednu tekmu nisam bio na klupu, da bi sada bio na tribini sa mihom, zecom, božićem i saletom. I nema veze, kazem. ali da bi stvar bila bolja, na tribini se nađe Panđa pa cijelu tekmu moram slusat njegoev ispade bijesa i pameti.
Naravno, pazin se svemu tome smije al nek se zna, u tim juniorima koji sve rasturaju za njega nema mjesta, stalno je na klupi.
Ali ja se nadam da će se ostoja opametit i stavit ga jer je on jedan od mojih najdrazih igrača koji kako panđa kaže: "MOŽE I ZNA. JOŠ KAD BI HTIO TRČAT...."

RECITE MI ŠTA DA RADIM? ŠTA ŠTA????????

Post je objavljen 13.09.2006. u 20:55 sati.