Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aimemeni

Marketing

dječji rođendan

Prije bolesti koja me poharala, prije crvenog nosa i poderanog glasa, prije neoprane kose - pohodila sam jedan dječji rođendan i izgledala bajno.
Crna suknja-hlače do koljena, mala crna prozirna majčica, cipele na petu (odustala od "bitchi" čizama - ipak je to dječji rođendan) + crvena pismo torba, upotpunjeno zelenom "dekicom" crvenog obruba.
Lijepo našminkana i kosom svježe opranom ušetala na princezin rođendan ....

"Super izgledaš" polu-tužnog tona kaže žena koja ima par komada djece i muža koji ništa po kući ne radi - i koja si misli - eee blago tebi!!!!
Druga zbog čijeg muža većina bježi u bilo koju drugu prostoriju ... a ona "ljubav" pokušava naći drugdje, kaže:"Tamo se i flertovanje naplaćuje, a tu ne" - Lutko flertovanje se svugdje naplaćuje; ovako ili onako. Vjeruj mi - ako netko to zna onda sam to ja!
Nakon malo pogleda, malo prenemaganja i malo ignoriranja odoh u kuhinju probati catering - koji me oduševio. Svaka čast domačici (izgledom i organizacijom).

Eto odmah i njega kraj mene - nisam ni sumnjala da neće. Uz dodire koje nitko ne vidi a samo ja osjećam, uz poglede, uz izjave poput "voliš pogrešnog", kao prijatelj po čaši, uz nemogućnost ne primicanja meni, uz pitanje "kad li smo ono zadnji put ovako.." ostao si dosljedan sebi a odan meni ...
Zvao bi me, znam da bi zvao da nisam Darlinga povela sa sobom.

Nakon nekog vremena vješto sam ne-reagirala na dreku djece da ju na kraju nisam ni čula. Znam samo da sam poželjela nikada ne raditi dječji rođendan - ali vjerojatno hoću ...
I svi ti savršeni roditelji meni su djelovali utučeno i nesretno i bojim da se da ću i ja nekoj reći: "Super izgledaš" polu-tužnog tona...

Domačicu su okarkterizirali kao gotovanku koja drugima naređuje, ali istina je da ti ljudi mogu raditi samo onoliko koliko si ti to sam dopustiš.

Naravno da sam ostala zadnja i princeza mi je zaspala u naručju dok me Darling nježno gledao pogledom "Tako će i našu princezu držati".
Ma hoću dragi ali do tada ja bih još "Spanish sex-a", ja bih treesome, ja bih putovala u nepoznato s nekim(om) drugim(om), ja bih flertovala, ja bih još puno Bitch party-a iza sebe, ja bih još rijeke šampanjca ispijala s donjeg dijela leđa, ja bih i tebe u to sve uključila - ne brini dragi!


Post je objavljen 13.09.2006. u 20:16 sati.