Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazzomortalle

Marketing

Glupost je neuništiva


(Večernji list)

Napisah prošli tjedan debilnu pjesmicu o našim reprezentativcima i narodnjacima, onako iz zajebancije ne bi li možda nasmijala ono malo čudaka koji čitaju budalaštine na ovom blogu. Dva dana kasnije čitam iste te debilne stihove u Večernjaku pa Iskonovom portalu, objavila Arena (hvala Ribafishu na informaciji) a i izrecitirao ih na teveju voditelj emisije za snobovske idiote i mediokritete, Red Carpet.

Svugdje je navedeno da je autor nepoznat. E pa evo da malo rasvijetlimo autorstvo. Prvi dio stihova, od "Evo zore....." do "...stiže Olić Ivo" napisao je Ćićo Senjanović i to je objavljeno u Slobodnoj Dalmaciji (tako sam doznao na nekim forumima). Te stihove je u komentarima na prošli post kod mene ostavio dida99.
Stihove od "Kod Ćire smo bili...." do "....slušo Pearl Jema", također u komentarima na prošli post, sklepao je bloger Pokojni_Toza.
Zadnji dio, od "Viđe Srne....." do "....Mitar Mirić" sam napisao ja.
To je neko spojio u jedno, vjerojatno počeo vrtiti po forumima i došlo je do medija.

U daljnjem tekstu, sve što piše odnosi se samo na stihove koje sam ja napisao.
Stihovi su nastali isključivo kao debilana za post, a to što su završili u medijima, to je totalni idiotizam. Stihovi su totalno glupi i debilni. Da sam napisao npr. kako nam je pravosuđe u kurcu, standard nikakav, moral na minimumu, lopovluk na maximumu, kako političari od nas prave idiote i jebu nas u mozak, o korupciji, o problemima zagađenja atmosfere, o globalnom zatopljenju, da sam pisao o znanosti i umjetnosti....., takav post ne bi objavili ni "Modra lasta", ni "Smib" a kamoli visokotiražne dnevne novine, tjednik, utjecajan portal i TV-postaja. Ali zato ovakvu glupost, to da. To je super. Glupost prolazi bez problema i dalje zatupljuje ovce dok za pametne i ozbiljne teme gotovo da nema mjesta jer, jebi ga, ko to čita a treba prodat novine. Živio kapitalizam!!!

Da je to objavio nekakav satirični ili treš časopis, bio bih ponosan i laskalo bi mi što je to nekoga nasmijalo. Ovako sam žalostan.

Arena i Red Carpet jesu totalni treš, ali to nije namjerni treš. Oni nisu ni svjesni toga da su treš. Oni misle da su ozbiljne novine i ozbiljna emisija.
Večernjak piše da tu glupost već zovu himnom vatrenih. Nevjerojatno!!! Poštovani navijači (i sam sam navijač Hrvatske repke i odlazim na njene utakmice), molim Vas, odjebite ove idiotske stihove. Ne daj bože da tako nešto postane himna vatrenih. Zamislite samo himnu vatrenih u kojoj se spominju Ceca, Brena i Mitar Mirić. Takvu glupost mogu izbacit samo naši mediji.


(Arena)

Arena piše kako je to novi turbo-folk hit. Jebo vas turbo folk. Mrzim turbo-folk i nikad ne bi napisao pjesmu namjenjenu turbo-folk uglazbljivanju. Ovo je samo trebala bit interna blog zajebancija, ništa više od toga. Nikakve himne i turbo-folk hitovi. Mada je pjesma dovoljno debilna da bude u rangu tekstova turbo-folk pjesama ali tu nije niko nikog ostaaaavioooo, pa nema razloga za rezat vene razbijenim čašama. I još pozivaju na pisanje pjesme o Biliću i ljubavnici. Idijoti jedni iz Arene, pustite Bilića na miru jer je on jedna od najnormalnijih osoba u povijesti hrvatskog nogometa.
Na TV-u ju je izrecitirao voditelj Red Carpeta, i to samo moje stihove. Mora da su mu se samo oni svidjeli. E, meni se njegova emisija ne sviđa jer je to emisija u kojoj ima najviše najhrvatskijih riječi koje mi idu na kurac, a to su selebriti, ivent, in, aut, mast si i hev, launđbar, stilist.........

Kažu da se putem medija dobiva slika stvarnosti . Jadni mi ako je to istina, a mislim da je jer kad vidim ekipu u Big Braderu....
Social Armagedon!!!

Apdejt:

Zaboravio sam napisati da sam pjesmu nazvao "Nogometna espadrila" samo zato da je ne bi morao nazvat "Nogometni opanak".


Post je objavljen 13.09.2006. u 20:36 sati.