Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

A wizard is never late...

Kako? Tko sam ja da vam to kažem, pa ja jedva dobivam po tri komentara po postu. E pa, moja draga prijateljica Bodul mi je pokazala način. Pljuješ, tj. u njezinom slučaju, KRITIZIRAŠ (dakle iznosiš svoje mišljenje, teze itd.) jednu sub-kulturu, i ohoho, svi se najednom zakače za to. Naime, moja cijenjena kolegica je napadnuta bez razloga, i pazite ovo, dobila prijetnju da će joj, citiram : «Ah,da, i spomeni me josh jednom na blogu i slamat chu ti kraljezhak po kraljezhak i onda chu natjerat nechijeg psa da te siluje u shupak,jasno?!» .Pa ljudi moji, where is the love?

Čovjek više ne smije ni misliti a da ga se netko ne sjeti napasti, bilo verbalno ili fizički. Oladite ljudi, naučite prihvatiti kritiku (sad mislite gle tko se javlja?).

No, ja se s Bodul slažem, neki klinci (iako su moje godište ili stariji) si već toliko sjebu život da ga je kasnije nemoguće popraviti. No znate kaj? Jebe mi se, neda mi se pisati u balavim klincima koji misle da su face i da prkose vladi tako kaj se opijaju i rade budale od sebe, ali jebiga, to je moje mišljenje.

Inače... Kao što ste mogli primjetiti, Škola je počela, i ja se ne žalim. Ponovno viđam ljude koje dugo nisam vidio, zajebavam se s njima. Ove godine idem na maturalac, ja ne želim u jebenu Grčku ili još gore, Španjolska. Koji ću kurac tamo? Praag je zakon, odličan grad s gomilu ludih pubova i kavana, no naravno, nećemo tamo. Amsterdam, grad grijeha, mjesto na koje se želim vratiti. Neki od nas tamo žele ići, no naravno, gomila iz mog razreda ne shvaća kaj bi 'tamo gore', jer naime, tamo je hladno. DUH! headbang . Pa i tu zna biti hladno. A u Amsterdamu se nema puno tog za vidjeti, svega tri muzeja. Tunis otpdada jer su svi paranoični. Ali nije ni to sve. Oni žele ići s D razredom. Nije da ih ne volim, no WTF? Zakaj ne bi išli sami? Kaj će nam koji kurac drugi?! Ahhhh, enivej.

Gdje je taj Gandalf već jednom? Zakaj uvijek kasni?

Gah, lomi, trgaj, pali, pazite na granatu gospođo Perić! GAAAAAAAAAH!!!!
lud

Pipsi, Johnny Junk Polizei
Zato dođite
Pa dođite
Svi
Savršeni muzičari
Svi
Frustrirani novinari
Svi
Impotentni studenti
Svi
Narkomani sakomani
Svi
Predsjedniku podanici
Svi
Lopovi i izdajnici

Jedva čekam da mi stavite
Pimpek na glavu

Baš se veselim


Post je objavljen 13.09.2006. u 20:29 sati.