Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Pucketajmo jezikom i osvojimo nagradu!

Sto me zivcanom pravi i stvara bez nekog pogovora (jebo nerimovanje!)? Recimo, zasto se nerviram kad muskarci onako pucketnu jezikom? Ne znam kako to opisat, ali kad kao pucketnu jezikom, usnicama i grlom u jednom. A sve u nadi da ce se zensko okrenut za njim, zapazit ga i shvatit da je to muskarcina njezinog zivota. Pa da je i predzadnji na ovome tonucem svijetu ne bih se okrenula za njim. Mislim, sta ne moze izmislit nesto drugo? Recimo, mijesanje maltera u mjesalici. Ali ne, nego mora izbacit zvuk poput pucket-pucket, klik-klik (uopce nemam pojma kako onomatopejski opisat tu pojavu?). Zasto? Kakvo je socijalno-antropolosko objasnjenje ovakve rabote? Je li to znaci da je majmun postao od muskarca ili muskarac od majmuna? Di se ovdje krije Darwinova teorija? Prema ovom pristupu 'Os da ti napravim dijete prepijani ulet otprije par godina mi se i ne cini toliko radikalnim.

Da mi je znati koliko se zena okrenulo za 'vakvim pucketajucim primjerkom-spodobom, ostala osupnuta od silne divote, miline i finoce, te mu rekla O, bejbe, oduvijek sam cekala da mi se netko tako priblizi. Ti si najljepsi, najbolji, najgala - idemo!

Nema veze jesil' na brdovito-ravnicarsko-morskom Balkanu ili na takozvanom Zapadu, suma matematicko-racunske operacije je ista: dozlaboga moronska!

Mislim, pa kud bih dogurala da ja tako sad idem pucketat jezikom kad naidjem na bilo kakvog primjerka takozvanog muskarca? Svasta!

Razrada danasnjeg dogadjaja onog sto bjese: dodje, prodje i ode. Ko bljuzga u gradu. Ko plavusa sa erockog kalendara (travanj mjesec, recimo). Da li je ili nije? Ko zna, ah, ko to zna? Ima da se nacekam i nagrizem noktiju do petka.

Ne uspijem li, idem uzgajat koze (one brdsko-planinske zivotinje) na kamenjaru rvackome. I ko misli da se salim dabogda mu rogovi otupili bez mogucnosti da se ponovo zasilje! Eto vam kletve ko sa poljoprivredne zetve (zanimljiv zavrsetak teksta sklepan poradi stilske rime)!

Post je objavljen 13.09.2006. u 21:30 sati.