Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Javni natječaj za sufinanciranje cijene đačke putne karte

Na temelju Odluke o raspisivanju natječaja za sufinanciranje cijene đačke putne karte od 12. rujna 2006. godine, Općinsko poglavarstvo Općine Pitomača raspisuje:
JAVNI NATJEČAJ za sufinanciranje cijene đačke putne karte za školsku godinu 2006./07.

Pravo sudjelovanja u natječaju za sufinanciranje cijene đačke putne karte imaju svi polaznici srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Pitomača, a koriste uslugu javnog prijevoza radi pohađanja srednje škole smjera kakvog nema na području Općine Pitomača.
Uz zamolbu za sufinanciranje cijene đačke putne karte potrebno je priložiti potvrdu o redovitom pohađanju srednje škole, te potvrde Porezne uprave o prihodima za sve punoljetne članove kućanstva za 2005. godinu.
Zamolbe sa potrebnim prilozima mogu se dostaviti u Općinu Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, poštom ili osobno, zaključno s 23. rujna 2006. godine.
Nepravovremene i nepotpune zamolbe neće se razmatrati. Općinsko poglavarstvo razmotriti će pristigle zamolbe, te uvažavajući propisane uvjete i socijalni status podnositelja zamolbi donijeti Odluku o sufinanciranju cijene đačke putne karte za školsku godinu 2006./2007.
Broj korisnika sufinanciranja cijene đačke putne karte, kao i iznos sufinanciranja utvrđuje Općinsko poglavarstvo zavisno od sredstava predviđenih Proračunom Općine Pitomača.
Odluka o sufinanciranju cijene đačke putne karte za školsku godinu 2006./2007. biti će objavljena na oglasnoj ploči Općine Pitomača.
pitomača.hr

Post je objavljen 13.09.2006. u 17:01 sati.