Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/univerzum

Marketing

C.W. Leadbeater - Nevidljivi pomagači 7. dio

Naredni slučaj koji se dogodio u Buckinghamshiru znakovit je s obzirom na dužinu vremena tijekom kojeg se odvijalo fizičko očitovanje posredovanja i pomoći. U dosad navedenim primjerima posredovanje se dogodilo u nekoliko trenutaka, dok je tijekom ovog fenomena stvarno posredovanje trajalo više od pola sata.
Farmeroya su se djeca zabavljala i igrala dok su roditelji i čitavo susjedstvo bili zaokupljeni žetvom. Djeca su otišla u šumu i udaljivši se od kuće shvatili su da su zautali. U sumrak su roditelji otkrili da djece nema. Nakon što su ih uzalud pokušali pronaći u okolici,roditelj i susjedi i radnici krenuli su ih tražiti. Njihovi napori nisu urodili plodom i na farmu su se vratili razočarani i zabrinuti. Nedugo potom ugledali su neobično svjetlo koje se polako kretalo poljem prema cesti. Opisali su ga kao veliku okruglu svjetleću masu ispunjenu zlatnim odsjajem potpuno drugačijim od svjetla obične svjetiljke Kada se svjetlo približlo, u njegovom su središtu vidjeli nestalu djecu. Otac , neki od prisutnih odmah su potrčali prema svjetlu. Tek kada su se potpuno približili, djeci, svjetlo je nestalo ostavljajući ih u mraku .

Potom su djeca ispričala svoju priču ,kada se spustila noć lutali su neko vrijeme po šumi plačući i konačno su iscrpljeni legli pod neko drvo pokušavajući zaspati. Probudila ih je predivna dama sa svjetiljkom. Uzela ih je za ruke i odvela kudi. Kada bi je nešto upitali samo se nasmijala ne izgovorivši ni riječi. Oba djeteta su govorila isto. Nije bilo moguće poljuljati njihovu vjeru u ono što su vidjeli. Vrijedno je to što su svi prisutni vidjeli svjetlo. Vidjeli su kako baca svoje zrake na okolno drveće i granje, kao što to čini i obično svjetlo. Ipak, lik zagonetne dame vidjela su samo djeca .


Post je objavljen 13.09.2006. u 15:41 sati.