Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Neverovatan dan

Neverovatno! Osećam se kao da sam zarobljen u nekoj izopačenoj tragi-komediji mešanca Dejvida Linča i Emira Kusturice... Ovo je prvi put da pišem dva posta u jednom danu. Razlog je jako valjan.

Evo o čemu se radi.

Dan mi je počeo jako bedno - nisam imao para ni za burek. Nekako sam se snašao za neko jelo oko 14h i bio sam koliko-toliko sit. Celog dana sam učio, sutra imam važan ispit i bio sam jako nervozan. Pošto zbog škripca sa parama nisam mogao više da izdržim, odlučim da odem kod ortaka i da od njega pozajmim pare. Tako je i bilo.

Međutim... Volim ja takve preokrete, volim i dobru šalu, i na spostven račun, uvek. Kako život može da te okrene naglavačke, pa to je neverovatno. Naime, nekako sam bezveze uzeo frendov telefon i video da mu je stigla poruka. Naravno radoznao kakav jesam, pročitam poruku i boooooooooom!!! Kao da mi je neko zabio nož u grudi i okrenuo dvaput... Vidim SMS od devojke koja se meni baš sviđala i skapiram, složim dva i dva... Da se razumemo, ja sam se u međuvremnu viđao sa dosta devojaka, ali je ona bila konstanta, uvek je bila tu. Konstantno me je zvala, pisala poruke i slično, a da ja nisam davao povod. Kad sam ja prilazio, ona je bila hladna kao led. Zavlačila me, znači. No dobro, sad sam pametniji.

Frend mi kaže da je hteo da me poštedi... Razumem ga potpuno, na njega nikad ne mogu da se ljutim, prošli smo trnje zajedno, a i riba je stvarno dobra. Jebi ga, skroz je sve ispalo kako ne valja...

To objašnjava donji post. Molim, pogledati.

Uzmem kintu i prilično ruiniran i razočaran u najboljeg frenda (ali već sam mu oprostio, da se zna), izađem van. Čini mi se da sam hodao pola sata po kraju, totalno bezveze, nisam znao kuda idem. Kući mi se nije išlo, a nisam imao kud. Vidim kladionicu i uđem da odigram nešto, čisto bezveze, Liga šampiona je. I šta se desi?

Dobijem 4658 dinara na 100 uloženih (znači na 1.5 evra blizu 60 evra).

Strašno!!! Kakav preokret.

Sad sam se smirio, sve je u kakvoj-takvoj normali. Razočaran, ali punog džepa. A sutra mi je ispit. Ne znam, čekam da Linč iskoči odnekud negde oko pola 6, da me probudio iz sna i kaže: "Cut"! Ne bih se iznenadio.

P.S. Ne, ipak nisam u normali. Sad je 06:45, ja oka nisam sklopio sinoć... Ovaj post mora da trpi čak i edit. U 10 mi je ispit - ne znam kako ću izaći na ispit danas, ne znam...

Post je objavljen 12.09.2006. u 23:15 sati.