Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Hobbit the movie... klap drugi put !

... nisam imao namjeru danas ništa napisati, ali kako to biva kad surfate za oko mi je zapela vijest iz naslova.
Dakle na sajtu M&C Movies stajala je vijest koja me je u ove kasne noćne sate obradovala.

Po toj vijesti MGM planira u slijedećih nekoliko godina pustiti u promet par filmova s novčanim budgetom od 150 do 200 miliona US$. Tu su se na popisu onih zanimljivijih našli i : nastavak filma "The Thomas Crown Affair" sa Pierce Brosnanom, zatim "Terminator 4" i ono najinteresantnije meni jedan ili dva nastavka "The hobbita". :)

Mene je naravno to izuzetno oduševilo jer me nekako još drži LOTR ludilo, a i svaka vijest koja puše u jedra novih doživljaja iz Middle Eartha je uvijek dobro došla. Tu je i mogućnost ludih maratona LOTR + Hobbita po tamo nekim Cinestarima i inim kinima!
No ... u vijesti je još istaknuto kako je svakim danom sve izvjesnije da će dirigentsku palicu ponovo uzeti u ruke Perica Jackson. To je jednako bitno kao i što skorije pojavljivanje Hobbita na platnu.

Naime usudi li se tko od vas i pomisliti na nekog drugog doli na Herberta von Jacksona za čelom svoje tako dobro uhodane ekipe iz LOTR-a? Vjerujem da većina dijelite moje mišljenje jer dotični je toliko digao ljestvicu svojom maestralnom režijom da njegove stope (nazovimo to tako) ne bi nitko mogao popuniti.
Ima ljudi koji bi dali da tu knjigu režira bilo tko, ali ja se sa tim ne slažem. To može biti samo On.
Hoće li se to sve uskoro i ostvariti, vidli bumo rekli su s.......!thumbup


Post je objavljen 12.09.2006. u 23:59 sati.