Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danas je već lakše! :)

Hello!!!!!!!!!!!
Danas sam se iz škole vratila malo ranije,bilo je super!
Imala sam sedam sati!
Prvi sat je bila povijest...e tu je bilo svašta!
Pita nas profesor koji je datum i kažemo mi 12. i prozove on mene da odgovaram jer sam 12. u imeniku! A bila sam ubijeđena da sam 11.
Pita on mene jesam li učila,kažem ja da jesam i kaže da dođem kod njega! Dovučem ja sebi stolicu i kaže on:samo ti sjedi,nije ništa strašno!
Pitao me par pitanja,nešto sam znala,nešto nisam! Prvo me pitao što je povijest,nešto sam se zbunila i kažem događanja koja su se događala,a on meni nešto u stilu:a šta je s ostalim događanjima? Ona se nisu događala? A ja njemu:ma sve se događalo!
Nešto sam objašnjavala za povijest da je to znanost gdje se bavimo određenim ljudima koja su vezana za povijest. I sad tu on mene nije shvatio i pita:a što je s neodređenim ljudima? Kažem ja da smo naprimjer učili što je Napoleon radio,a ne neki seljak na polju. I pita on mene: jel ti dijeliš ljude na seljake i seljačine? Ja kažem:ne,naravno da ne! Svi ljudi su jednako bitni,al' mislim nama u udženicima piše šta je Napoleon radio,a ne neki čovjek koje je živio "normalno" kao i većina,nije bio poznat i slično... Al' dobro...moram se na to naviknuti jer uvijek ima takva neka pitanja! Ali nije loš profesor,ok je!
Kad je ispitivao lika iz razreda,umjesto da ga pita povijet prešao je na kemiju!
Drugi sad smo imali biologiju,treći geografiju i zatim blok sat hrvatskog! Profesorica nam je rekla da ćemo možda gledati film "Troja" jer imamo za lektiru "Ilijadu"! Ma super...jedva čekam!!!!!!!!!!!! To mi je najdraži film,a uz to...glumi i Orlando!!!!!!!!
I na kraju smo imali blok sat engleskog. Pisali smo inicijalni ispit,odnosno naciaonalne ispite od prošle godine! Bilo je ok,nisam napisala jedno ili dva pitanja!
Danas sam učila cijelo dopodne,imala sam par predmeta!
Sutra imam za učit samo fiziku!
Ajd pozz...

Post je objavljen 12.09.2006. u 19:53 sati.