Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

1. Kup Strmca 10.09.2006

Muška desetina DVD-a Virje nastupila je na prvom kupu Strmca (u standardnoj postavi) i ostvarila izvrsno drugo mjesto sa vremenom 35,19 bez greške što je bilo dovoljno za drugo mjesto.
Prvo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Bregana sa 34,00 a treće plasirani bili su dečki iz Svete Nedelje 2 sa vremenom 38,43.
Sve je krenulo spontanim okupljanjem ekipe u DVD-u u 14 h, naravno kao i svaki put prepreke moraju postojati, nedostaje član vodne grupe gosp. Nikola Herman. Uzimamo njegove stvari i krećemo put njegove kuće. U njegvom dvorištu sve puno kompiča dečki slave friško postavljeno krovište, evo ga istrčava iz kuće friško otuširan i još mamuran od tulumarenja noć prije!
Krećemo put Zagreba već iza Bjelovara Nikola lagano spava sa glavom u krilu naše zapovjednice.
Vrbovec dečki obavljaju pišanje i nastavlja se put k tolko iščekivanom Strmcu. Izlaz sa autoputa malo lutanja i evo ga uz pomoć par dobrih ljudi pogađamo doći na igralište Strmca gdje se i održavalo natjecanje. Dok su Kristina i Alen prijavljivali ekipu, Nikola je odlučio još malo odspavati a ja baciti oko na konkurenciju te njihova vremena. Došlo je i naše vrijeme, opremamo se opremom lagano zagrijavanje i put staze dva gdje smo i nastupali. Posložimo opremu i konačno start. Prva vježba je bila vremenski slabija 40,28 sa greškom nepravilnog rada koje se apsolutno ne sjećam isto kao ni prve vježbe. Druga vježba je bila tečnija i sigurnija ali opet spora za naše mogućnosti gdje smo ostvarili vrijeme 35,19.
Nakon klope čevapa dečki su bacili karte a ja sam odlučio vježbati sa curama Kerestinca koje su se uvježbavale nakon natjecanja pošto im je to bilo prvo takmičenje treba im prenjeti neke vještine!
Došlo je i proglašenje koje smo sa neizvjesnošću iščekivali. Doputovali kući proslavili pehar u našem plavom podrumu i krenuli svojim kućama a neki nastavili tulumarenje!
Želio bih Čestitati svim sudionicima takmičenja u svoje ime i u ime DVD-a Virje

Piše: Saša Gregar

Post je objavljen 09.10.2006. u 20:40 sati.