Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

Neočekivano

Evo danas je krenuo i drugi tjedan priprema gospičkih malonogometaša. Ovaj tjedan će se opet trenirati dva puta dnevno i tako do subote.... Ovo bi trebao bit posljednji tjedan u kojem će se trenirati svaki dan... od idućeg tjedna treninzi će bit vjerojatno 3 puta tjedno..

Kao što sam već rekao u redovima gospičkih malonogometaša vlada prilično dobra, zapravo odlična atmosfera, ali krajem prošlog tjedna je došlo do potpuno neočekivanog i rekao bi nekorektnog poteza jednog igrača prema upravi kluba...Naime, riječ je o slovenskom reprezentativcu Senudinu Džafiću... u klubu su ostali prilično razočarani njegovim nesportskim, gotovo buntovničkim ponašanjem. Tako Senudin ipak neće nastupat za Gospičane u sljedećoj malonogometnoj sezoni. To je zasigurno veliki udarac za klub, ali u klubu sam dobio potvrdu da se preko Senudinovog ponašanja ne može proć i tako će on dobiti slobodne ruke u potrazi za novim klubom(na njegovu žalost, najvjerojatnije će morati pričekati zimski prijelazni rok). I sam sam se često znao upitati zašto Senudin u Splitu često nije bio u prvom planu iako po igračkim sposobnostima to svakako zaslužuje.

Ovim odlaskom Gospičani su posebno izgubili na igračkom dijelu, ali po mome osobnom sudu to je bio najlogičniji slijed okolnosti i Senudin će napustiti redove Gospićana iako za njih nije odigrao niti jednu službenu utakmicu



Post je objavljen 11.09.2006. u 18:06 sati.