Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rollthedajs

Marketing

Baba Krezubaba

"Tudej iz d dej vi gou tu skul!" Herojski i s puno muke vokatvno je uzviknuo maestro dok se pakovao za školu u to poluvlažno jutro Grada Bijelog. Pošto je bio ponedjeljak i mater mu nije dala mra da spava probudio se sa ergonomnski oblikovanim podočnjacima za duboko rezbijanje celulita. Na putu do kuhinje je šlapama zapinjao za već spomentue podočnjake pa je krvavih očiju stigao do doručka. Pojeo je jednog sendvača i pjevao Glory To The Brave na španjolskom ustiju punih korozivnim sredstvom za kihanje. Zaprdekao si je najdraži frok i lancem olančane hlače koje su označavale njegov odnos sa kristovim osvetnicima zvanih Rozenkrojc. Konfabulator mu nije radio pa je popizdio i pojeo ekran. Ljut je izišao iz kuće kako bi se napijo jutarnje rose sa guma njegovog Tomosa "El Rapido" sa visoko profiliranim traktorskim gumama.

Zaskočio je na motor tibetanskim šaolin stilom te potegnuo ručku koja je označavala "Gas Za Nas" i počeo juriti prema nesretnoj mu školi. Na putu mu se zapriječila stara babetina sa trispet pernatih bradavičstih svinja koje joj vire iz nosa i trokolicom na cipelni pogon te se derala da se vozi po krivoj strani ceste. Maestro, vidjevši da je kurva-baba u krivu jer se po Bjelovaru vozi po čem se god stigne pomaknuo je ručicu "Gas za Zgaz" i projurio trokirajućom brzinom prema starici, jer mu je dopizdilo starih penzića koji mu stavljaju origano na pamet. Bakica je upregnula natrule mišiće i ultra porozne kosti te držala razdaljinu od Maestra na pet tenisica udaljenosti. Maestro je pomaknuo ručicu na "Gas ko iz filma Speed sa Keanu Reevesom i Sandrom Bullock u glavnoj ulozi" no starica je počela vrtit pedale sa svim udovima raspoloživim i upravljala governalom svojim krezubima, crnim ko crno blato. Maestro se nije mogo prestat čudit snazi te kurvobabe te njezinom artofijom mišića kojom je vrtila trikotač sa jednom brzinom.

Bilo je vrijeme za spešl muv na motoru, izvadio je rezervnu špandrcnu ispod blatobrana te instalirao ju u motor sa operativnim sistemom "Lijenux Špandrcn Edišn" te overklokao klip motora na dvajspet rama, a na hard disk kočnice obavio glavnu defragmentaciju i očistio registri. Kalibrirao je kontrolne uređaje alatima iz kontrol panela i otvorio dodatne cjevovode na auspuhu na postavke za "Ausduv Force GT 6600" seriju auspuha tvrtke Kurbl-Trokir Internešnl. Kad je to sve postavio pokrenuo je Ljenux Media Plejer i zasvirao Riding On Fire i opalio po zadnjoj, i nadasve spektakularnoj brzini: "Auspuh-Rasturatelj"

Baba je pokušala iz petnih kutnjaka i krezubiju da održi brzinu, no Tomos "El Rapido" je već pokrenuo pogon samozapaljenja te je eskpanzija u cilindru motora postala prejaka, a auspuh je ispaljivao plazmu. Motor je uzletio, napravio vatreni salto, te se obrušio poput strvinara sa sraćkom na Babinu trokolicu eksplodiravši u magnificentnom krateru u asfaltu koji će kasnije biti preuređen u današnji gradski olimpijski bazen. Maestro je preživio, kao i njegov tomos. Trokolica je smrskana u sastavne dijelove od kojih sad izrađuju zglobne šumske traktore i posude za kekse, a baba je završila u Japanu probivši se kroz jezgru planete i završila u polju riže.

Štakac je sjedio u krateru i sa odvaljenom žbicom pikao po gumi trokolice, stalno gunđajući kako je današnja izrada japanera u kurcu.

Post je objavljen 11.09.2006. u 15:50 sati.