Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piijedra

Marketing

"Ljubav je kao droga. U početku si u stanju euforije, potpune predanosti.Onda, sljedeći dan,želiš više.Još uvijek nisi ovisnik,ali doživljaj ti se sviđa i misliš da ga možeš držati pod kontrolom! Misliš intenzivno na voljenu osobu dvije minute i onda je se ne sjetiš sljedeća tri sata!!
Ali, zakratko, privikneš se na tu osobu i počmeš u potpunosti ovisiti o njoj!Tada već misliš na nju tri sata,a zaboravljaš je tek na dvije minute.Ako nije u blizini , prolaziš kroz iskustvo kakvo imaju ovisnici kada ne mogu doći do droge.Na tom stupnju, isto kao što i ovisnici kradu i ponižavaju se da bi došli do onog što im je potrebno, i ti si spreman učiniti bilo što zbog LJUBAVI!!!"



Dragi moji...ovo vam je citat iz knjige Paula Coelha iz knjige "Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala" po kojoj i moj blog nosi imerolleyes.....imam ja tih citata masu(inače uvik iz knjige šta mi se sviđa prepišem)..a kako sam vas dosta "zapostavila"duugo me nije bilo...rekoh idem vam nešto"pametno"napisatizujo!!!!
Inaće bila mi je moja Adri ode...pa mi nije bilo dosadno i uvik nešta se događalo..Dok mi kike i pile u Splitu...pa ih čekam:-(!!!!Eto dragi moji...budite mi pozdravljeni:-)!!Pusa

Post je objavljen 11.09.2006. u 12:55 sati.