Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najdosadniji

Marketing

poslije...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


" Sloga iz Slokovca u 4.kolu Prve lige Nogometnog središta Ludbreg ostvarila je neočekivano visoku pobjedu nad Plitvicom iz Selnika koji nisu uspjeli zaustaviti napadački dvojac Matijašec-Martinković. Sloga je tako na osnovi bolje gol-razlike preuzela vrh ljestvice Prve lige Nogometnog središta Ludbreg jer je dosad vodeća Drava iz Svetog Đurđa poražena u Lunjkovcu. ...

" ... Podravac iz Sesveta jedini je gost koji se vratio s tri osvojena boda. Sesvećani su u Apatiji kod domaćeg Dinama rutinski došli do uvjerljive pobjede, a novi poraz sastav iz Apatije spustio je na dno ljestvice. Proljetne kazne nogometašima i odlasci u prijelaznom roku Dinama su svrstali među ozbiljnog kandidata za ispadanje. ... "

Poredak; Sloga iz Slokovca i Drava iz Svetog Đurđa po 9 bodova, Polet iz Martijanca 8, Zadrugar iz Hrastovskoga, Mladost iz Sigeca i Lunjkovec po 7, Podravac iz Sesveta i Bukovčan iz Velikog Bukovca po 6, Podravka iz Struge i Karlovec po 4, Razvitak iz Čićkovine i Plitvica iz Selnika po 3, Radnički iz Hrženice 2 i Dinamo iz Apatije 1 osvojeni bod.


http://portal.ludbreg.hr/?vid=627&lang=hr




Post je objavljen 11.09.2006. u 11:57 sati.