Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antonia10

Marketing

INFORMACIJE

SVIDJA VAM SE TO STO STE BLIZANCI...
TOM:Ne bih mogao zamisliti zivot bez Billa. Zajedno smo od samog pocetka. Mislim da je jako dobro kada imas brata blizanca - bas je lijepo kada si s nekim toliko blizak!
SANJATE ISTE SNOVE...
BILL:Ponekad kada ujutro pricamo sta smo sanjali shvatimo da smo ustvari sanjali isti san!
ISTO STE RASPOLOZENI...
BILL:Veselimo se istim stvarima - i iste stvari nas mogu rastuziti. Kada jedan od nas ujutro ustane neraspolozen onda je obicno i onaj drugi neraspolozen...
ISTO STE IZGLEDALI KADA STE BILI DJECA...
TOM:Kada smo bili mali mama nas je oblacila u istu garderobu. Kada smo krenuli u skolu pozeljeli smo nositi razlicite stvari. Vec u osmoj godini bili smo totalno razliciti!
ZAGORCAVALI STE ZIVOT SVOJIM ODGAJATELJICAMA...
TOM:Kada smo bili u vrticu, dovodili smo svoje odgajateljice do ludila. Imali smo majice na kojima je pislo "Tom" i "Bill" ali smo ih namjerno medjusobno mijenjali. Na kraju kada vise niko nije znao koji je koji, stali bismo sa strane i smijali se. Nazalost ta fora nam nije mogla kasnije proci u skoli jer smo se tada vec dosta razlikovali!
VEC U OSMOJ GODINI FURALI STE VLASTITI STIL...
TOM:Jos kao mali, osjetili smo potrebu istaknuti neke razlike koje postoje medju nam i pokazati da smo samostalne licnosti...
ZELITE SE RAZLIKOVATI...
TOM: Mislim da je dobro to sto izgledamo razlicito. Ne zelim biti kao Bill, a Bill ne zeli biti kao ja. Ne mogu zamisliti da se krecem uokolo kao kopija mog brata.
NEMATE ISTE HOBIJE...
TOM:Bill je kreativniji, voli slikati i kreirati odjecu. Ja ispisujem grafite i vozim BMX(jos jedno wau). Obojici nam je glazba omiljeni hobi.
IMATE ISTOG NAJBOLJEG PRIJATELJA....
TOM:Nas najbolji prijatelj se zove Andreas. Mi smo uvijek zajedno. Medju nama nema ljubomore i ne svadjamo se. Mislim da nas Andreas obojicu podjednako voli!
TOM JE UPORNIJI...
BILL:Uvijek kada bih zelio nauciti svirati neki instrument, odustajao bih ako mi to ne bi poslo za rukom nakon jednog vjezbanja. Tom je uporniji od mene u tim stvarima.
TOM ZNA I PJEVATI...
BILL:Tom ima dobar glas, ali jednostavno on ne smije pjevati. Ja sam ipak bolji pjevac od njega.
VOLE FAST FOOD....
TOM:Sve sto ja volim jesti, voli i Bill i obrnuto. Volimo fast food, pizzu, rizu na mlijeku i tjesteninu. Jedemo samo ono sto nam je dobro poznato. Nijedan od nas ne zna kuhati..
BILL JE BOLJI U SKOLI...
BILL:Ove godine prosao sam s 4,15 a Tom sa 3,80. Prosle godine je bilo obrnuto. Obojica volimo lagane predmete kao st su likovni, sociologija i etika. I maternji jezik nam dobro ide. No zato smo losi iz tjelesnog,matematike svaki i fizike
KADA SU GOLI MEDJU NJIMA NEMA RAZLIKE....
BILL:Izvana izgledamo potpuno identicno. Kada bi nam obrijali glave i skinuli nas gole, izgledali bi potpuno isti!
TOM NIJE TAKO COOL.....
BILL:Ja sam osjetljiviji i puno razmisljam o svemu. Ali ni Tom nije toliko cool kao sto izgleda..
BILL PREVISE PRICA....
BILL:Obojica puno i brzo pricamo. Ali ja ipak imam duzi jezik. Zato Tom ima dublji glas.
TUKU SE........
BILL:Na svu srecu, cesto imamo isto misljenje, pa iskre ne frcaju tako cesto. Ali kada se pocnemo svadjati onda se znamo i potuci. Ali ako se netko pokusa umijesati, onda ga zajedno napadnemo...
NASTAVNICI IH MORAJU TRPJETI....
BILL:Morali su nas premjestiti u razlicite razrede zato sto je gotovo nemoguce zabraniti nam da pricamo. Sada imamo izbrone predmete na kojima se susrecemo - sto nastavnicima opet smeta.
TOM JE MRGUD......
BILL:Nastavnici kazu da sam ja pristupacniji i otvoreniji. Tom je mrgud...
SVIDJAJU IM SE ISTE DJEVOJKE....
BILL:Tom i ja padamo na iste djevojke. Ali ne svadjamo se zbog toga. Ostavljamo djevojkama da odaberu - onaj tko izgubi mora to prihvatiti...
PRVI POLJUBAC "PAO" JE SA ISTOM DJEVOJKOM....
TOM:Imali smo devet godina. Ja sam je prvi poljubio, a onda je to ucinio Bill. Ali ni jednom se to nije svidjelo..
BILL JE MILJENIK ZENA....
BILL:Buduci da sam frontmen benda onda fanovi obicno pisu meni. Ali ni Tom ne stoji lose. Samo sto on to iskoristava mnogo vise nego ja!
TOM CESCE IMA SEX......
BILL:Ja vise volim ozbiljne djevojke. Zao mi je djevojaka kojima je moj brat slomio srce. On jednostavno nemoze ostati u dobrim odnosima s njima. Ja sam imao nekoliko djevojaka ali TOM cesce ima SEX!!
ONI NE DIJELE SVE....
TOM:Ne dijelimo djevojke i odjecu! Nikada ne bih mogao obuci Billove hlace, jer se u njima ne bih osjecao udobno. Bill nosi uze hlace. Lako razlikujemo svoj donji ves jer ja nosim siroke bokserice, a Bill uske...
BILL NE ZNA S NOVCEM...
BILL:Jednostavno kupujem previse odjece. Zato na kraju mjeseca ostanem bez love, sto nije slucaj sa Tomom. On dobro razmisli prije nego sto potrosi novac..
TOM DUZE SPAVA....
BILL:Ujutro mi je potrebno dva sta da se istusiram i nalakiram nokte. Zato Tom ujutro spava duze jedna sat od mene!!
UVIJEK ZNAJU KAKO SE ONAJ DRUGI OSJECA.....
TOM:Jednom, kada sam bio na putu s tatom, pomislio sam Billu nije dobro, sigurno mu se dogodilo nesto lose. Nagovorio sam tatu da nazove mamu telefonom - i bio sam u pravu. Bill se u tom trenutku nalazio na putu za bolnicu jer ga je ujeo komarac, a on je alergican na njih. Odmah smo se vratili kuci!!
MOGU CITATI MISLI JEDAN DRUGOM...
BILL:Cesto Tom kaze bas ono sto sam ja htio reci. A kada ga pogledam tocno znam sto trebutno misli.
TOM:Uvijek znamo sto ce onaj drugi reci. Neke stvari uopce ne moramo ni izgovoriti.
ONI SU NAJBOLJI PRIJATELJI....
BILL:Osjecam veliku bliskost s Tomom, nego s mamom. Naravno i ona nam je jako vazna ali mene i Toma povezuje nesto posebno!
JACI SU KAO TANDEM....
TOM:Obojica smo jake licnosti i ne dozvoljavamo nikome da nas tlaci. Ali zajedno smo nepobjedivi.
ZAJEDNO CE SE ODSELITI OD RODITELJA....
TOM:Kada se budemo odselili od roditelja, zajedno cemo iznajmiti stan. Ne mogu zamisliti zivot bez Billa!!
GUSTAV I GEORG IH MORAJU TRPJETI......
BILL:Gustav i Georg tesko se uspijevaju izboriti s nama kada se svadjamo. No mi se trudimo da ih ne izlazemo tom pritisku. Ipak dugo se poznajemo i oni dobro izlaze na kraj s tim!
SAMO IH SMRT MOZE RASTAVITI.....
TOM:Da nema Billyja osjecao bih se totalno usamljeno. JEDINO sto nas moze rastaviti je SMRT...

I ima BRAVO NEWS:
Tijekom jednog nastupa na otvorenom clanovi Tokio Hotela bili su zasuti jajima i upaljacima. Decki su se povukli s bine, kada je jedno jaje pogodilo Toma u lice. "Uvijek ima onih kojih nas ne vole!" rekao je Bill u vezi s tim. "Ali ne razumijem zasto moraju drugima kvariti dozivljaj?!?!"


TOKIO HOTEL DOLAZI U 10.MIJESEC U HRVATSKU!!!


STVARNO GUBA HA!?!






Tokio Hotel (Bill Kaulitz-pjevač,Tom Kaulitz-gitarist,George-basist,Gustav-bubnjar)

Oni su svojim hitom Durch den monsum zaludili teenagerice diljem svijeta i tako postali jedna od najpopularnijih grupa koju mladi danas slušaju.Tom i Bill najatraktivniji su članovi toga benda (većina cura se zaljube u njih).Ima dosta cura koje vole Gustava i Georga,ali vratimo se malo Tomu i Billu.Njih dvoje su braća blizanci rođeni u Leipzigu 01.09.1989.god i jedan i drugi imaju smeđe oči i tamno plavu kosu ( samo što se bill boja u crno i to mu bolje stoji!), slatki su i nemaju cure.Tom za sebe kaže da je veliki ženskaroš, što se vidi iz toga da su ga dva puta u jednoj noći uhvatili u zagrljaju dviju cura.On je na to rekao da se napio ( inače to se dogodilo na after show partyu) i zato je tokio hotel imao problema sa zakonom, skoro su završili u domu zbog alkohola.Još kao klinci voljeli su glazbu ( na starog su ,jer je on bio član jedne rock grupe) i tako odlučili svirati ( Tom ) i pjevati ( Bill ).Njih dvojica pohađaju 10. razred gimnazije ( 3.razred srednje) i stari su 17 god, uskoro 18.Omiljeni su im pjevači Sammy Delux ( Tom ), Green day i Nena ( Bill ).


SADA CITATI IZ RAZLIČITIH ČASOPISA....

Mladi, zgodni i megapopularni - nije vam lako, zar ne?

Bill:Joj ,težak je to posao,ha ha!Ma kakvi!Naši su životi cijelodnevni tulumi i uživamo svake minute.Znamo da će nam cijela frka i strka jednog dana dosaditi,ali još nije došao taj dan!

Bojite li se da će slava nestati jednakom brzinom kojom je i stigla?

Tom:Nimalo.Prije tri mjeseca nismo bili popularni, pa se nećemo morati navikavati na anonimnost!Osim toga,nas četvorica smo ,prije svega super frendovi i čuvamo leđa jedan drugom.To se neće promijeniti ni kada se ljudi budu pitali "Što je Tokio Hotel?"
(moj komentar: što se barem nadam se neće dogoditi uskoro, vi ste najbolji dečki na svijetu i usto što ste zgodni,stvarate jako dobru i kvalitetnu muziku za mlade ljude...barem po meni...)

Budući da ste već pomalo iskusne zvijezde,koje su najbolje i najlošije strane slave?


George:Loše je to što nam je privatni život nestao čim smo se pojavili u novinama, ali to ide u paketu s ovim poslom!Tko se god žali na manjak privatnosti, jednostavno je zalutao na estradu!Neki nas vole,a neki nas ne mogu podnijeti - nama su svi jednako super.Važno je samo da se priča o nama!

Tom:Najbolje smo se do sada osjećali kad smo nastupali pred 70 tisuća ljudi.Doduše, nisu svi došli vidjeti nas, jer je to bio ljetni festival,ali super je osjećaj kad toliko grla vrišti tvoje ime. ( moj komentar: e,to mi je drago čuti,vjerujte mi dečki,ja ću se opako derati na vašem koncertu.)I fora je što sada možete ući u bilo koji noćni klub, iako smo maloljetni.Hm, zapravo ne znam koje su loše strane slave...

Opiši jedan tipičan izlazak subotom navečer!

Tom:Obično idemo na tulume ili u klubove, ali nismo toliko otkačeni koliko smo na stageu.Bill, Gustav i ja uglavnom sjedimo za šankom i snimamo situaciju oko sebe ( čitaj: komade).(moj komentar:hmmm...)A Georg se razbacuju po podiju.Čovjek je lud za hip hopom.

Neprestano ste zajedno.Idete li si ponekad na živce?

Bill:Ja sam sebi idem na živce,kako neću i njima?Ali budući da sviramo zajedno već pet godina,prilično se dobro i podnosimo!Svatko od nas ima svojih pet minuta ludila, ali izdržimo nekako.Pa nitko nije savršen!( moj komentar:mislim da je Bill totalno u pravu)

Georg:Istina!Recimo ja patim od kroničnog kašnjenja!

Gustav:A ja imam "bubnjarsku dijagnozu".Nemogu sjediti na miru i neprestano otkucavam nekakav ritam.

Tom:Jooj, i ja bolujem od te bolesti, iako sam gitarist! I to nije sve, užasno sam nestrpljiv! Koji vam je najveći neugodnjak bio do sada?

Bill: Prije nekoliko tjedana gledali smo kroz prozor hotela jedan par kako radi "znate već što"! Cijela zgrada bila je u mraku osim te jedne sobe,pa nas je zanimalo što se unutra događa. Pun sat, dok nas nisu shvatili da ih špijuniramo.Tada je postalo prilično neugodno.



IMAM BROJ OD BILLA I GEORGA!
Bill:00491621049865
Georg:004917218597616




Post je objavljen 10.09.2006. u 18:25 sati.