Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

DRAGE LJEPOTICE!!!

ŠORA ME NEKI ADRENALIN!!!!

Neznam zašto sam tako nabrijana ali eto.E desilo mi se sranje samo takvo....jedna meni draga osoba je vidjela moju proanna tetovažu i izgleda da će me do kraja života obilježiti kao neku iskompleksiranu glupaču. Ma ne dira me baš toliko ali moram vam reći da sam dobila jedan kompliment "kako si bolesno mršava". Znam da nisam bolesno, taj dio nisam ni čula nego je važan onaj dio mršava. Nekako sam zadovoljna sobom ovih dana i definitivno idem do 48,ali moram popraviti vagu jer mi se pokvarila. Danas sam uživljeno i hrabro stala na vagu i u jednom trenutku kada se broj nije pokazivao,pomislila isuse pa ja sam vjetar hahaha...a eto ništa od toga.Izgleda da je moja vaga propuhala ili sam ja preteška.Ali znate koje su vage najokrutnije...one u ljekarni!! Jeli iko ikada išo na vagu u ljekarnu?
Treba ti na glas kaže koliko si visoka i koliko imaš kila...i onda ti kaže ak si pretila,normalna ili pothranjena. I onak svi čuju ak si debel! KATASTROFA. Meni je jednom rekla da sam normalna pa sam joj jebala majku.Oću biti pothranjena to je onak 46-48kg. Daj tko je za challenge jedan...jedeš jednom na dan i ne poslije 4??? Meni je to super,ja definitivno idem na taj challenge sad jer nemrem više ovak.
Evo gledam fashion tv i plačem ko kreten kako su cure zgodneeeeeee. Evo jela sam samo jedan put danas i to oko 3 i 15....i dosta.

Idem van sad pa se čujemo curke...volim vas

btw evo slika od cure koja ide samnom u midiken

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 10.09.2006. u 18:20 sati.