Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog1989

Marketing

...

Napokon sam našla malo vremena da napišem post. Otkad je počela škola manje sam vremena na netu. Bolje za mene. Da se odviknem. Ali zato sam jučer i danas puno vremena na netu provela. Šta se može. I iako sam ja malo na netu, na adsl-u mi pokazuje da sam potrošila jako puno MB, a nemam pojma otkuda. Trenutno mi je to glavna okupacija ova dva dana. Ali neću se opet zamarati s time.

Prvi tjedan škole mi je prošao relativno dobro, ima nekih profesora i predmeta za koje znam da mi se neće odviše sviđati. Zapravo, znam da ću mrziti te predmete. Jbg. Ali zato ima predmeta za koje znam da ću voljeti. Npr. Psihologija. To me baš zanima. I prije sam htjela postati psiholog. Doduše još nisam odustala od te opcije. Još ima vremena. Profesorica mi je također super tak da već znam da će mi to biti omiljeni predmet. Ali sad dosta o tome.

U školi je još sve ok, nije toliko loše tak da mi nije bed što je krenula. Obično se prve dane škole loše osjećam, valjda zbog toga što su dani uživanja i izležavanja prošli, ali ovaj put nije tako. Jedino mi je muka zbog tjelesnog, ne volim baš tu profesoricu kad stalno moramo trčati. Ovaj tjedan smo radili trbušnjake. Ja sam bila u drugoj turi jer nas po 4 odjednom radi. I tako sam se ja zapričala s frendicom dok čekamo. Ne znam kako smo došli do te teme ali smo pričali o tome kako ću ja doć na njen pogreb. Kako lijepo od mene. I onda smo se skroz uživili u tu priču a ja nisam ni primijetila da me profesorica zove. I onda se počela derat, a ja se smijem ko luda LOL. Al sam se primirila no opet sam se smijala kad sam radila trbušnjake pa sam ih napravila za 2. Al baš me briga. smijeh

To su uglavnom sva događanja iz ovog tjedna u školi...Valjda.

Jučer sam Ani obećala da ću joj donijeti jedni knjigu u školu. Ta je knjiga meni baš draga pa sam ju danas nakon dugo vremena opet pogledala. Nakon što sam ju našla među svim glupostima smijeh To je odlična knjiga za tinejdžere, a može i za odrasle i u njoj ima puno zanimljivih pričica kroz koje možete nešto i naučiti. Knjiga se zove 7 navika uspješnih tinejdžera Seana Coveya. Svima preporučujem da ju pročitaju jer je knjiga zaista super :)

Do idućeg posta mah


Post je objavljen 10.09.2006. u 18:43 sati.