Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellofalife

Marketing

Kraj prvog tjedna u školi

Eto...i tako je prošao moj prvi tjedan škole. Wow to je bila ludnica. Uspjela sam se skompat sa jednom skupinom cura jer se razred podjelio u 5 skupina. A ja sam pojedine skupine nazvala ovako:

1. Skupina Pušača br.1
2. Skupina Pušača br.2
3. Šutljivi
4. Šminkerice
5. Ponavljači


Ja sam u skupini Pušača br.1 iako ja ne pušim...
Od kada sam došla prvi dan u školu pa do danas jedna cura odmjerava druge „nisam ti dozvolila da živiš“ pogledom. Nju sam svrstala u skupinu Šminkerica. Cura se stvarno previše ulizuje profačima...jednostavno bljak...

U subotu sam imala praksu do 2 po podne i učili smo kako razgibati prste i kako jenčati. Jenčanje je inače samo privremena oznaka gdje trebamo šivati strojem.

Jako mi je to bilo zabavno iako sam oko sebe stalno slušala uzdahe tipa: „Jebote kak je ovo dosadno“ i „Kad možemo na odmor?"

Sveokupni dojam je: SUPER!!! Nisam mislila da će mi bit tak super.

U petak sam išla po buraza u školu i naletila na frendove iz bivšeg razreda. Tak smo pričali i išli smo zezat profače i tak...baš mi je bilo drago da sam ih vidla.

Inače sam dva dana za redom vidjela dečka kojeg sam znala viđat u Mcdonald'su. Bio mi je baš zgodan i nikad nisam propuštala priliku da ga vidim ili bar prođem pored njega. Naravno da on ni ne zna za moje postojanje.
Vidjela sam ga prvi put na kolodvoru u Zagrebu, a onda u busu za Zagreb i stajala sam kraj njega dok smo čekali tramvaj. Lik je taaaaako sladak.

Frendice su ga još prije prozvale Kečkica-man ne znam iz kojeg razloga. I po tome sam ga ja zapamtila dok mu nisam saznala ime i prezime...naravno da sada to neću tu napisat...nisam luda...valjda...

Nego...stalno sam frendicu gnjavila kad sam ga vidla da sam joj digla tlak. Bila sam tak happy kad sam ga vidla...joj...

Bila sam dosadna kad sam ga vidla jer je užasno sladak i bila sam dosadna kad ga nisam vidla jer sam bila razočarana...joj ja sam komplicirana osoba...

No...ponestalo mi inspiracije za pisanje...



Post je objavljen 10.09.2006. u 17:33 sati.