Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Zašto nisu završili svoju invaziju prije, kada je naša tehnologija bila previše primitivna kako bi mogla ugroziti njihove željene resurse?

Oni preferiraju da mi to svojevoljno predamo i svojevoljno se odreknemo slobodne volje. Tek smo nedavno postali tehnološki i politički napredni toliko da možemo kreirati i podržavati infrastrukturu "Nove svjetske vlade" kroz koju ćemo se mi sami napraviti robovima. Drugim rječima, oni natjeraju svoje žrtve da si same prije iskopaju vlastite grobove. U vezi ove činjenice, ta politika brutalne efikasnosti je demonstrirana kao Nacisti u njihovom pogubljivanju zatočenika. Rast i pad nacističke Njemačke je upravljan tajnom vladom kao pokus onoga što bi se sada trebalo manifestirati i mnogo toga u nacističkoj ideologiji i metodologiji je direktna refleksija razmišljanja neprijateljskih vanzemaljaca.

Ironično, tajna vlada je sama po sebi samo globalna verzija "Sonderkommando-sa", elitnih jedinica Židova koje su nacisti selektirali između mnogih stanovnika koncentracijskih logora da bi kontrolirali i ubijali vlastite ljude. Unatoč obećanjima o preživljavanju i moći, ti Sonderkommando-si su ubrzo smaknuti kad su prestali biti korisni nacistima, jer im nisu više trebali služiti. Tajna vlada će se susresti s istom stvari kada će invazija vanzemaljaca biti kompletna.



Post je objavljen 10.09.2006. u 15:42 sati.