Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sugavidnevnik

Marketing

Miko Cro Cop Filipović

nedjelja je ujutro,11 sati, trbam učiti danas jer mi je sutra gpp, buaaaa...





No, na Novoj upravo počinje boksti Mirko CRO COP Flipović pa si mislim, šta, tih 2 min mogu mu otkinuti od današnje doze m-učenja. Vjerojatno će trajati 2 min. poznavajući njega, a još uz to tuče se s nekim glupim Amerom, Josh Barnetom, Amer-pih! Mirkec mi više nije najdraži tučaroš, njegovo mjesto odavno zauzima Stipe Božić, fala bogu, njega još nisam upoznala, no poznavajući veliku nam lipu našu...Maloprije se boksao neki Francuz, a je dobaaaar, neki ZCnaughty, visok, skroz malkice kose, Škorpion se zove, hm hm...
A sad borba...
..upravo je Mirkeca spizdio Amer i ogrebao mu čelo, MAMICU TI BUŠEVSKU!!! ...
sad je Mirkec zalegao na njega pa bumo vidili ...malo su se valjali al je Mikiju to dopizdilo jer ga je ovaj grebunjao, čepukao pa se ustao od budale...
..pao je Amerigo, al ga je M. spizdio u glavu i sad ga mlati , kleknuo pored njega i čekića po njemu, užas! Amer se malo zacrvenio...da malo!! .Opet je zalegao na njega, iiii GOTOVOOOOO! Sve to u čak 9 min.

MIRKO JE OSVOJI GRAND PRIX 2006. !!!

Malo je pronosao kulu od pehara, okačili su mu pojas...evo ga i plače, jebote pičkice ! Amer se uhvatiomikrofona, nešto sve trkelja o fair playu, uvlačio se u šupak Mirku i sve ovo , naravno, je njemu samom poticaj da nastavi dalje bla, bla, koji američki patetični bulšit!
Mirku je 32.rođendan, sviraju mu HEPI BRZDEJ! Sad će nešto i reći...na hrvatskom, kaže da mu se ostvario životni san, zahvaljuje se svima i posvećuje ovu pobjedu svome ocu. Ma svaka čast care, ipak te volim! ( ne, ovo nije patetični bulšit, mi nikad ne možemo biti patetični smijeh )



....



Post je objavljen 10.09.2006. u 11:05 sati.