Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flowergirl

Marketing

Približno istinite priče: Kak ste spavali, suseda?

Subota, 23:47 - Već sat vremena ležim budna u krevetu razmišljajući koja je vjerojatnost da prvim susjedima s desna naglo poraste obzirnost pa da malo stišaju glazbu. Poučena ne baš rijetkim sličnim iskustvima dolazim do zaključka da će buka trajati još najmanje sat vremena.

Nedjelja, 01:18 - Duboko u uši utisnutih čepića i s jastukom preko glave naposljetku sam zaspala da bi me sad iz sna trgnuo automobil koji parkira u dvorištu (gdje je, usput budi rečeno, zbog mogućeg ometanja kola vatrogasaca/hitne pomoći zabranjeno parkirati). Na njegovu putu od ceste do "parkirnog" mjesta začulo se lupanje dviju odvodnih rešetki, dvaju kanalizacijskih poklopaca i lagana glazba. Zatim na trenutak tišina, a onda ljudski glasovi i prodoran smijeh.

Nedjelja, 04:12 - Kroz dvorište je prozujao moped.

Nedjelja, 04:49 - Drugi automobil napušta dvorište, iz auta dopiru glasni zvuci nekakvog hip hopa.

Nedjelja, 07:42 - Susjed s lijeva pokazao se kao ljubitelj popa.

Nedjelja, 07:57 - Odnekud se začula dreka. "Ubij ga, majku ti *****", urla neki muškarac. Prišla sam prozoru i zaključila da bi trebalo pozvati policiju. Ne zbog remećenja javnog reda i mira, nego jer bi u crnoj kronici sutra mogla osvanuti slika naše zgrade.

Nedjelja, 07:59 - Utišala se glazba s lijeva i dreka preko puta.

Nedjelja, 08:04 - Opet nekakvo životinjsko glasanje, urlanje žene i vikanje muškarca. Ne zvuči kao bračna, već narkomanska svađa. Još uvijek je nejasno otkud dopire i o čemu se radi.

Nedjelja, 08:13 - Zavladao je mir. Još jednom nisam pozvala policiju. Ipak smo mi tolerantni susjedi.

UPDATE
Utorak, 01:21 - Iz najdubljeg sna bude me zvuci obližnjeg tuluma ili pijanke. Pogled mi pada na crveni displej sata i pitam se je li već vikend. Jer ako jest, to bi značilo da nemam danas ispit...

Post je objavljen 10.09.2006. u 10:01 sati.