Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mybookmydiary1

Marketing

...osamnaesto poglavlje...

Tokyo, Japan
Subota
1.10.2004., 23:41




Dragi Dnevniče...

Jučer sam bila tako sretna što sam vidjela Rokya, ali kako sam s njim, osjećam se kao da sam i sa Vikom, jednostavno ga ne mogu zaboraviti. I Roky i Vik su zgodni i lijepi, pa ne mogu baš birati, ja bi obojicu, ali ne želim ispasti kao ona cura…
Jutro sam provela kod Luna, pričale smo o Viku i meni, i također je i Nika bila tamo, non-stop su se prvo derale pa pitale za njega pa onda opet derale, kao da sam u paklu. Što ću ja s njima dvima. Ali ipak sam izabrala Roky, to bi svako reka, pa i Bianca to isto rekla, a nikada ga nije uživo, ali sigurno oče.
Bianca je danas popodne došla do mene, a tu su normalno bile i Luna i Nika, htjele su vidjeti s kim sam se družiš, kao da ja biram loše frendove, a što su onda njih dvi??? Bilo nam je super, no nismo dugo ostale. Imala sam spoj, ali to je bio DUBLE DATE, ja i Roky i moja seka Yo-Yo i njen dečko Mark… Zgodan je, i pravi đentelman.
Išli smo u kineski restoran, super je bilo, a još nam je bilo –50% popusta, a nije ni bilo čudo. Roky poznaje glavnu kuharicu ovdi, a ona je i zaručnica od Rokyeva brata. Zove se Shara (amerikanka), ali je dobra. Sviđa mi se…
Dečki nisu bili oduševljeni hranom, ipak su oni japanci, a ja i seka Kineskinje, pa je očito, volim sve što je kinesko…
Nakon večere smo se malo vozikali, Mark je vozio, pa ima 19 godina, i visok samo 186, ok je to, ali čak je Vik veći od njega, pa je on košarkaš. Ma što je meni??
Ja sam bila na spoju s najboljim čovjekom kojeg znam, a mislim na Vika… MOLIM? Daj, saberi se Su!!!
Mark ide za odvjetnika. Sada znam ako mi ikoji zatreba, on je taj za mene…


To je sve, Bok!

Post je objavljen 09.09.2006. u 12:00 sati.