Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmmneznam

Marketing

Nogomet vs. Basket, novine vise nisu novine

Bilo mi dosadno, htjela sam nesto pametno citati dok sam cekala rezultate ispita. Sta da citam? Neda mi se metro, jutarnji citati-tipicne svakodnevne novine.
Kad je to bilo? Srijeda?
Kad je Hrvatska igrala protiv Rusije nogomet? Da da! SRIJEDA!
Naravno, sutradan sve novine su hvalisale kako smo dobro igrali ovo ono.
OKE,DOBRO! Naviknuta sam na to.
A sta sa kosarkom, kvalifikacije za EP? Ke se igrala u Novoj Gradišci??? [kad je usred dana nestala struja u dvorani??? Jaooo..pa dajte, pa nije valjda da ne placate racune za konzumaciju struje??? SALA=)))]
To smo zaboravili? Pobjeda hrvata nad estonscima? Mah..dobro!
UstvaRI, ni dobro. Kad su se odrzavale prijateljske utakmice u basketu(reprezentacija) to se ne prenosi naravno, ali zato nogomet obavezno..bila prijateljska ili "prava" tekma. Pa dragi moj, lijepo je sto narod voli gledati svoje igrace kako trce za loptom. Ali nije nogomet jedini sport koji se mora prikazati?!
Bas gledam teletext:
HRT teletext 535/1
sutra--> 9.rujna 2006
4.kolo (Skupina D)
LETONIJA-HRVATSKA (basket)

oke...
pogledam raspored za sutra na HRT-u
basket? sutra? NEMA! a Sta se prenosi? Pa nogomet: VARTEX-RIJEKA.

dobro! neda se zivcirati!

I tako..uglavnom htila sam reci, kako se previse obraca paznja na nogomet a ne na druge sportove. Pa dragi moj, pa jel jesmo drzava? Jel samo jedan sport nas predstavlja u svijetu? Pa nebi bas rekla! Pa mogli bi i druge stvari prikazivati. Pa nismo samo u nogometu "tolko-kolko dobri".
I TAKO.
o cemu je bila tema? a da o NOVINAMA
I tako osla ja do kioska, da vidim jel mozda malo uranio VIZIONAR...ali nije (smrc smrc), i razmisljam si ke da uzmem...i gledam te novine i vidim SVJETLOST i NEXUS. Hm...NEXUS( tu je stranica na engleskom, nisam nasla onu na hrvatskom. I tako ja to uzela!
Nisam zazalila!
Image Hosted by ImageShack.us

Dobar casopis, kvalitetan..nisu tipicne novine,koje se nalaze pod nekakvim utjecajem ovih na vrhu. Nego su ono..barem ja mislim..realne novine. Toliko tema, diskusija, razmisljanja. Dovode u takvu fazu da se pocnes dvoumiti, i razmisljat: u bokte dragi, zar je to stvanro tako?
Nisam sve stigla procitati, ali ocu...teme su nesto u stilu ala
GMO, komunikacija s mrtvima, kontrola uma, Noc nocnih mora- rat protiv terorizma je prijevara, osmisljena da globalna elita uveca svoju moc bogastvo i ono najvaznije kontrolu nad globalnom zajednicom.., itd itd...

I bas mi drago sto sam si pokupila te novine. Prvi put ih uzela u ruke. I zadovoljna sam sa samom sobom, sto sam kupila neke "korisne"novine, a ne one poput npr.GLOBUS-a (koji umjesto da prati neku kao "politiku", govori o tome di ministri, uglavnom politicari ljetuju, prikazuju slike u kupacim kostimima i komentiraju o mjestima kamo oni ljetuju). Zgadile su mi se te novine, prije sam ih redovito citala...ali onda sam skuzila da svaki put na kraju novine, ona koluma: pismo urednistvu- dolazim do zakljucka da ipak oni tiskaju neke stvari ke uopce nisu provjerene. naprave takvu scenu na naslovnoj stranici, i u iducem broju se ispricavaju. A sta to vrijedi, kad iovako ionako ta NASLOVNA STRANICA sa tim OGROMNIM NASLOVOM je vec zapela ljudima za oko. Ha?





Post je objavljen 08.09.2006. u 22:42 sati.