Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

"Sjećanja su za one koje možemo zaboraviti"

Image Hosted by ImageShack.us


Jedva sam dočekala da dođem doma i ponovno počnem pisati postove. Tako su mi falile vaše riječi i komentari, vaši osjećaji i postovi...vaše ispovjesti. S užitkom čitam vaše iskrene ispovjesti. Toliko sličnih postova čitam svaki dan...toliko istih boli i suza, a negdje tako lijepih ljubavi koje svatko želi. Jednoga dana će i blogovi koji su pisali s puno boli, pisati o ljubavi. O svojoj drugoj polovici koja ih čini tako sretnom da ni sami nisu znali da takva sreća postoji.
Dakle... Rečenica iz naslova je iz jednog gilma koji je bio na televizi pred par dana. Film se zove "Zauvijek u mom srcu". Predivan je i ja sam plakala. A inače ne plačem na filmove, što dokazuje da je stvarno super i emocijonalan film. Neću ga prepričavati, ali samo ću reči ovo. Ljubav nema granice. Nema ničeg šta može zaustaviti dvije osobe da se vole. Koliko god ih ljudi i okolica htjela razdvojiti... ljubav je jača. Pa makar oni ne bili skupa, znaju dobro da ono šta osjećaju u srcu nitko ne može uzeti ni izbrisati. Pa čak ni smrt... To je u filmu tako lijepo pokazano. Ma morate ga pogledati, nećete zažaliti.
Sjećanja su za one koje možemo zaboraviti... slažem se skroz. Jer sjećanja su onaj dio koji ostane u nama kada sve ostalo ode. Kada sve ostalo "izbrišemo" iz srca, točnije kada sve spremimo duboko i ne damo da se više ikad pojavi. Zato su tu sjećanja... koja nas ipak na neki način malo vrate u prošlost. U vrijeme kad smo bili sretni, ali očito nije bilo suđeno. Sjećanja su najljepši dio života i nitko ih nebi smio pustiti. Neka nas pak drže na životu, a neka nam ukazuju na greške koje nebi smjeli ponovno napraviti. Kroz njih proživljavamo svoju prošlost... kao da smo opet u tom vremenu.
Mene sjećanja jedina drže na životu, za njih ja živim. Sve zapisujem u dnevnik z aslučaj da ako nešto zaboravim da se s vremenom mogu prisjetiti... i lijepih, ali i tužnih trenutaka. Ona moj život čine cijelim i bez njih ja nebi mogla dalje. Ja nebi bila potpuna... Pa i onda kad ostanemo bez dragih osoba, sjećanja su tu da te osobe zauvijek budu uz nas... s nama.


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 08.09.2006. u 22:11 sati.