Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Natječaj za ravnatelja knjižnice

Na temelju članka 27. stavak 1. Zakona o knjižnicama («Narodne novine» RH, broj 105/97, 5/98 i 104/00) i Odluke Općinskog poglavarstva od 26. lipnja 2006. godine, Općina Pitomača, Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, objavljuje
NATJEČAJ ZA IMENOVANJE RAVNATELJA
KNJIŽNICE I ČITAONICE PITOMAČA

Za ravnatelja knjižnice može biti imenovana osoba koja ima završen studij knjižničarstva, odnosno završen drugi visokoškolski studij uz dopunski studij knjižničarstva, te položen stručni ispit za diplomiranog knjižničara (čl. 27. st. 2. i čl. 34. st. 4. Zakona o knjižnicama) i ima najmanje pet godina radnog iskustva u radu u knjižnici.
Pisanoj prijavi kandidati trebaju u izvorniku ili ovjerenom presliku priložiti:
- dokaz o stručnoj spremi,
- dokaz o položenom stručnom ispitu,
- dokaz o radnom stažu,
- uvjerenje o nekažnjavanju,
- domovnicu,
- životopis.
Ravnatelj se imenuje na rok od četiri godine i može biti ponovno imenovan. Rok za podnošenje prijave je petnaest dana od dana objave natječaja. Prijave s dokazima o ispunjenju traženih uvjeta i životopisom dostaviti na adresu: Općina Pitomača, Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, s naznakom «natječaj za ravnatelja – ne otvaraj». Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati, a kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku.
pitomača.hr

Post je objavljen 08.09.2006. u 16:03 sati.