Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edenicruz

Marketing

Uvodni!

BuducnostNe, ovo nije blog o sapunici, ja nisam Cruz i nitko ne zna sto je u stvari s Eden. Zasto onda edenicruz.blog.hr? Ja se selim u Kaliforniju. Odlazim na postdiplomski studij u Santa Barbaru. Vecina ljudi, kada im to kazem, ne pita "Postdiplomski studij cega?" nego pita "Hoces li vidjeti Eden i Cruz?". E pa ne znam. Ali definitivno cu javiti u slucaju da se dogodi.



BojanaPostdiplomski studij je iz strojarstva, s naglaskom na dinamici sustava i teoriju upravljanja. Ne zelim ulaziti u objasnjavanje sto i kako i tako, dovoljno je reci da sam diplomirao na FERu u Zagrebu na smjeru automatike i da sam dugo vremena htio otici na postdiplomski u SAD. Sada mi se to ostvarilo, a ovo je blog o tome sto me ceka na putu do PhDa na University of California, Santa Barbara. U trenutku kada ovo pisem, ostalo mi je kojih 55 sati u Zagrebu i onda krece putovanje od 15tak sati nakon kojeg cu, nadam se, sretno stici u Santa Barbaru. Tocnije, mjestasce pored, zvano Goleta.



Grupna Ne bi covjek iz exYu bio covjek iz exYu kada ne bi napravio "oprostaljku". To se zbilo prije 7 dana, na savskom nasipu, ispred Papilona s drustvom s kojim sam se najvise druzio proteklih 3 godine. Uz ovaj post nalaze se i slicice ekipe. Ja sam onaj bez brade. Kao sto vidite bilo je ludo i nezaboravno. Kao sto ne vidite, netko je popio suzavac u oci. Necu rec tko da ne bi bilo "konju mutavi, jesi moro to napisat na tom svom Iternetu?!"



EMILIJO! I to je to, nastojat cu pisati sto vise kako bi se istina pronijela u svijet i ja postao miljenik japanskih maloljetnica. Sve je u marketingu. Sutra je promocija kada cemo kolega Josip (to je onaj bez brade na slikama) i ja biti promovirani u diplomirane inzenjere elektrotehnike.



PjesmaOvaj blog nece skrivati strasne tajne o svom autoru. Na njemu cu vjerno prenijeti koliko kila sam skinuo (he he he), sto sam danas ruco i koju poznatu je moj paparaco Kenon fotic uspio uslikat. Ne namjeravam paziti na gramatiku i pravopis i nekad cu ih namjerno iskrivljavati. Ako budem ista pisao na engleskom, namjerno cu izbacivati clan "the" kako bi moj dragi prijatelj Vlado imao sto raditi. A vi ostali (pa i on) - citajte!




Dekolte



Post je objavljen 08.09.2006. u 01:29 sati.