Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumohrvat

Marketing

vratite mi moju ulicu

zadnjih nekoliko dana nisam spojio ukupno 8 sati sna.od kada se počeo kopati plinovod ispod moga prozora podočnjaci mi rastu poput hrvatskog vanjskog duga.nervozan sam,neispavan,natečen u licu kao da su me silovale nadrkane ose i zbog podočnjaka izgledam kao da me zdravko tomac pravio.
zašto onaj polupismeni bauštelac sa 2 razreda osnovne škole koji u životu nije pročitao ništa dulje od sms poruke mora znati sve narodnjačke pjesme???!!!i onda se ranom zorom nadglasava sa pokvarenim bagerom jodlajući sevdah u ritmu lopate i krampa.koliko je uporan u skidanju miroslava ilića i jelene karleuše još će mi pod prozor dovuć srnu,olića i balabana.ima sve da ih zalijem vrelim uljem.
vratite mi moje dvorište,pizda vam materina.hoću da me budi cvrkut ptica i guženje susjeda sa trećeg kata,a da liježem u krevet uz zvuke alarma provaljenog kioska i makljažu olinjalih mačaka lutalica.jebo vas plin,da vas jebo.
i zašto se kreten morao posrati iza bagera,a meni ravno ispod prozora smještenog u prizemlju.jebali ga sendvič od parizera i hladna pivčina.govno mu smrdi toliko da mi se ni rolete više ne žele spustiti .
ne mogu više,sutra krećem goloruk na bagere poput naših djedova na švapske tenkove.jer ako se ovako nastavi morat ću poput vinka pintarića spavati na klupi u parkiću prekriven sa sportskim novostima.
i zašto onaj vozač bagera krajnje priglupog pogleda sa niskoprofilnim čelom i spojenim obrvama ne stavi majicu preko svog debelog,oznojenog i predlakavog tijela.toliko je dlakav da bi i majmuna posramio.pokvari ti se dioptrija,a želudac okrene kada ga ranom zorom ugledaš onako zavaljenog na sjedalu bagera kako rukom briše znoj ispod pazuha i onda ga otrese poput sline po asfaltu.trebalo bi ga uslikati i poljepiti slike po teglicama,tako da djeca više ne kradu pekmez od straha.i jebo ga onaj što mu dao vozačku.nek sada on popravlja novu fasadu koju je ovaj čoban sa više dlaka od perzijskog tepiha odvalio kurčeći se vožnjom bagera u rikverc.
i zašto onaj glembaj sa inteligencijom neispravnog fena za kosu mora zavijati poput kojota sa jajima stisnutim drobilicom za orahe na svaki par sisa koje se zakotrljaju ulicom.i zašto mu nitko nije objasnio da ulet "đes pičko"ne prolazi u urbanim sredinama sa asfaltiranim putevima i sprovedenom strujom i vodom....urbanim mjestima kakvim njegovo selo sigurno ne pripada jer očito njemu još u glavi volovi riču.
pokušao sam ih podmititi ostavljajući im hladne karlovačke pod prozorom,ali mi je stoka nezahvalna samo zapišala fasadu i nastavila sa kopanjem
i što je najgore,radovi se odvijaju taman u vrijeme ispitnih rokova.pokušavam se skoncentrirati,ali mi se matematika svodi na slijedeće:3 mrtva bauštelca+2 minirana bagera+......
polijepit ću po drveću oglase slijedećeg sadržaja:
udomite me(samo na par dana)!!!!
ne hrčem,ne piškim u krevet,malo jedem,veselo mašem repom,ne ostavljam dlake po tepihu i ne grizem susjede.
doduše,onog jednog sam zveknuo šakom,ali psssssssssssst.
danas sam potražio osvježenje na plaži.nasukao sam svoju trbušinu u plićaku i vegetirao poput prelijenog truta.mislim,krenuo sam ja i plivati,ali sam odustao kada me je prestigla odbačena kora od banane.

Post je objavljen 07.09.2006. u 19:55 sati.