Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grungefreak

Marketing

...To Walk Out Of the Frames...

i tak, jebena škola je počela, meni je već dosta headbang...neda mi se vozit vlakom, neda mi se švercat i cijelo vrijeme stajat ili bježat, fakat mi se neda...vjerojatno zvučim ko pička, ali me to umara, i kad pomslim da ću tako još 2 godine, dođe mi da se bang ... a neznam, preživjet ću nekak...dobio sam neke nove predmete (ESU, MU, EKS, IK, itd), imam manje sati nego inače, pa sam ranije doma i tak...a neču se žalit, proći će to brzo i onda mi se jebe!!

...i tak, bili Biba i ja na koncertu Debelog Precjednika u KSET-u i bilo je jebeno!! naravno, nebi ja bio ja da se nisam ubio ko stoka, opet!! zrigao sam se po wc-u (ženskom i muškom), povlačio se po i ispred KSET-a ko životinja, toliko sam bio zgažen...a jebiga, sve je to za ljude!! makar bi preživio da se nisam toliko ubio, ali nema veze party taman kad je počela svirat predgrupa, NervousStand, baš sam se otrijeznio! oni su svirali kojih 20-30 minuta i na stejđ su došli Debeli Precjednik! prvo su odsvirali Drowning (sa Fist From the East), pa sa novog albuma Mala Vida, Lajavo Pseto (na toj pjesmi sam uspio nešto promrmljati na mikrofon), pa Waste Of My Time i Thank You! cijelo vrijeme sam pokušavao ugrabit Set Listu, ali mi nije uspjelo, mada sam pokupio nekoliko plakata, te je i Biba uzela nešto suvenira!! poslije Thank You smo otišli jer smo morali stići na zadnji vlak! dalje su odsvirali Pobuna, pa Anal boyz (obrada) i Farmersko Srce, a zadnja stvar je bila pjesma Watch Him Fall sa zadnjeg albuma!

sve u svemu, odličan koncert,pogo je bio jeben, žao mi je jedino što smo morali ići brzo doma, pa nismo čuli Farmersko Srce, brijem da je cijeli KSET poludio blabla
i tak, za vikend je fakat bilo super, jedva čekam opet neki koncert, pa da se ubijem (opet)!!

što se tiće Blackout-a, imamo "gažu" 22.09. u Maloj Sali Doma Kulture kao "predgrupa" Iluziji i Srebrnoj Močvari! uglavnom, nastup nam je omogućio Shorty, jedan od najboljih mladih gitarista na ovom području, i ovom mu se prilikom zahvaljujem! uglavnom, svirat ćemo kojih 30-45 minuta, cirka 7 pjesama! ma bit će ludo, brijem da ćemo se tako ubit poslije koncerta da nećemo znat za sebe sljedećih tjedan dana! sad imamo dva tjedna za probe, pa moramo to sve što bolje navježbat!!



za kraj...ovo je pjesma sa novog albuma Debelog Precjednika, Marionette, ali ovo nije snimka iz KSET-a nego sa brucosijade FER-a iz Pauka, 26.11.2005...uglavnom, pjesma je jebena! enjoy


...the end...

PS evo najave za novi album deftonesa...



...a na ovoj stranici možete čuti novu pjesmu, koja je prefakin dobra!!

ajd pozdrav

Post je objavljen 07.09.2006. u 19:36 sati.