Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

X - periment

Uzdah olaksanja! Eksperiment gotov. Saznali smo gdje puca po savovima. 2 tjedna dobivanja moje divote na kapaljku uz potpuni izostanak spolnoga organa učinili su svoje. Puca po savovima, moli da se vidimo, da se ševimo.

Ponasa se pozeljno. Nagradit cu je! Nagrađivat cu je više od jednom i to onako kako najviše voli i kako sma jebeno dobar. Dočekivat će jutra uz orgazmičke uzdahe jer je zaslužila to. izlizat cu je ko Ledo sladoled :D I vodim je na đibonija 15.9. u dom sportova. I grlit cu je i ljubiti. Onda cemo se opet poklat :D :D pa ce apstinirat pa ukrug. Divno!

Ima sreće da će se jako okoristiti. Iako treniram i jedem kako treba još uvijek sam na 20% BF što znači da i uz sav izboj energije tokom dana izdržljivost nije upitna [evil smile]. oni koji se razumiju u glikemičke indekse hrane, odnos P UH i M u prehrani, biološke vrijednosti proteina, tipove tijelesnih građa, brzina metabolizma, katabolizam & stuff znati ce o čemu pričam ;)

Da ziv sam i nenadjebiv ko i uvijek, san starijih srednjoškolki, studentica, mladih mama, žena srednjih godina izazaivač infarkta zlih bakica koje se guštaju čekajući u pošti na šalteru...



np: Badcopy & Bitcharke na travi - Svetlost blica.mp3

Post je objavljen 07.09.2006. u 20:51 sati.