Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigaijana

Marketing

Bok ljudaći!!!

Evo, počela je i škola.......nažalost. Ubila bi onog ko je imislio školu i sve one koji su ga podržali u tome.burninmadpuknucuburninmadpuknucu
Ako nešto najviše mrzim na svijetu onda je to škol..dobro, ispred toga bi stavla još samo mučenje životinja. Kad bolje razmislim, ije samo to, lista je ipak malo duža.
No dobro. opet će jednoga dana doći praznici, pa opet škola itd.
a da nebi sad morali čitat ove gluposti evo nešto o Tokijevcima. prošli tjedan su Bill i Tom imali rođendan, to već valjda svi znamo.....a i već sam napisala post o tome.......
U novom Bravu ima neki interviju s georgom. Nisam ga stigla pročitat jer Biga ima bravo, a kad dođe u moje ruke, potrudit ću se da i taj interviju diđe na naš blog.
S obzirom na to da mi je kompić u kvaru i da sad pišem s maminog, neću stavljt slikice, no već ću to nadoknadit, bar se nadam. Vjerojatno dolazi danas pa možda kasnije ubacim fotke u post.
Općenito neznam kaj da vam još napišem, ovako i onako nisam namjeravala pisat predugi post. To bi bilo post. Ostavljajete nam i dalje komentare i ja ću vama.........naravno.
Velika pusa svima koji nes čitaju i svim TH-fanovima........wavemahwavemahwavemah

By: Jana
P.S. Oprostite na greškama u pisanju jer je ova tipkovnica malo zmrdana...


Post je objavljen 07.09.2006. u 17:19 sati.