Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dryad

Marketing

emotional invalid


Image Hosted by ImageShack.us

came back from school.. i ne znam kai da velim..sam buljim u laptop bzvz.. bojim se da polako gubim svoje ja.. s pocetkom skole.. nemam vremena za mastanja.. za ono kai me obiljezuje.. snovi su nestali.. empty dreaming.. nisam u bedu, jednostavno.. tak, zao mi je kai odrastam.. zao mi je kaj me preuzima svakodnevica.. ne gledam vise treperenje zvijezda na crnom nebu..
fali mi more.. fali mi morski puz koji sam nashla s jednim frendom, kak smo uzbudjeni bili kad smo skuzili koliki je bil:).. fali mi svjetlucanje planktona oko mene dok sam plivala..u mraku..like magic.. fali mi carolija.. fale mi leptirici u trbuhu.. fale mi, al opet, ne dopushtam im da se vrate.. mozda sam jednostavno prevelika kukavica.. onda sam zbunjena, ne vladam sama sobom... a opet volim taj osjecai...i bojim ga se.. maybe that`s why is it so rare.. heh, sjecam se kak sam negdje u prvom razredu gim rekla da meni treba netko ko bu me prakticki zaskocil.. da ne stignem ukljuciti svoj obrambeni mehanizam koji se s vremenom samo poboljshava.. mozda ocekujem previse, da me neko skuzi.. mozda.. da neko zaobiše sve prepreke to my heart.. vec sam odbacila nesht kai je moglo bit prekrasno.. i ne zelim opet napravit istu gresku.. cula jednom neku izreku...
"u zivotu pozeli samo jedno,
da ne volis izbubljeno
i da ne izbubis voljeno"
...
bojim se otvoriti se nekom.. zaljubiti se.. bez razloga.. nikad me nije niko ni povrijedil.. niko nije ni dobil priliku za to..jer nedam nikom ni da se priblizi meni, da me upozna.. da shvati moje mane, da shvati moje slabosti.. da zna di najvise boli..kak me povrijediti.. pitala nekog cije su ljubavi lose zavrsile dal, da moze vretit vrieme, dal bi drugcije postupila.. i osoba rekla da za nicim ne zali..da je bilo vrijedno onih dobrih trenutaka.. kojih dobrih trenutaka? ja jos nisam imala takvih trenutaka.. jednostavno objasnjenje.. emocialni invalid.. braco mi je to jednom rekel... i opet to nisam uzela ozbiljno.. mislila.. pa kai onda? ja bar ne tulim kad me neko nogira, ne mogu se rastuziti... i onda skuzila da niko, cak ni ja ne mogu zivjet sama.. probala sam.. nekom se to cini glupo da tek sad to zakljucujem.. pa to se, kao, oduvijek zna.. ne zna se.. sve dok to ne probas, ne trudis se iskreno uspijeti.. samostalan, neovisan o bilo cemu, bilo kome.. i onda ne uspijes.. ne zna se.. kad opce to probash, siguran znak---emocionalni invalid.. ocajno..pokusala to objasnit nekolicini ljudi.. niko nije skuzil.. gubim nadu da ce opce to ikad ko skuzit.. a bojim se da to necu moc sama ja promijenit..
need someone to save me..from my self



Post je objavljen 06.09.2006. u 13:49 sati.