Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Bla, bla..

Mislim si sad hoću pisat.. pa neću pisat.. da mi se.. pa mi se ipak ne da.. al evo, čini se da pišem =)
I sad, uobičajeni dan u školi =)
prije škole kaFa u Klinčeku :)) nas tri uobičajene, lijepih sat vremena smijeha, normalno i malih nezgoda -ne bih ja bila ja da ne prolijem čašu vode po mobitelu, naočalama, stolcu i naravno -Moniki =) Na izlazu se nešto zafrkavali sa konobarima i sad stane jedan ispred mene, onako skroz ozbiljan, mislim si koji kur...?! kad se lik nasmije i provali "da vidim te okice, nedostajale su mi" -pitam se koliko ih je palo na to =) Ma kako kaže moja Mirjana -konobari su još uvijek najveći ženskari. Al dobro, barem su simpatični :)
Nego kad sam kod Mirjaninih provalaaa... bila je jedna danas u školi poooosebno dobra ali je ne smijem napisat jer ako to pročita kriva osoba iz mog razreda bit će sveeega =/ grrrrrr... eto vam prednosti bloga za koji nitko ne zna!!! Kad bi mi se dalo pisat otvorila bi drugi.. ne bi išlo.. prelijena =)) al ono je bilo dooobro =))))))))))))))))))))))))
Upoznasmo neke nove prof.. kao npr. Zrinjsku koja nam je cijeli sat pričala o tome kako ne smijemo koristiti mobitele a za šalabahtere koji su dobro napisani ona je znala dati pet, ali ih ne smijemo koristiti jer ćemo dobit -1?!!!?! (a ona ih sve otkrije, kako da ne =))))
A zadnji sat -Dolenec =)) e, ja sam plakala od smijeha, ma ne samo ja cijeli moj razred.. lik nije normalan =)), čula sam da je idiot kakvog nema, to će se vjerojatno s vremenom pokazat, ali mislim da je itekako uživao u pozornosti koju smo mu poklanjali pa je provaljivao gluposti -pola ga nismo razumjeli, ali njegova pojava je bila dovoljna =)))

Nego, budući da ja moram uskoro u školu (ne ljenčarim kao neki =P) moram da idem =)
Pusa =)

Post je objavljen 06.09.2006. u 10:52 sati.