Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogor

Marketing

KAFENIS ET RAZGOVORIUS UGODNIS SVAKOJAKUM.

eto, da nebi mislili da cu izostaviti i da pisem o najobicnijim stvarima. nu: sto ti je zivot pun iznenadjenja! naughty a ja mislio, bit ce to samo kafa i spika o stripovima, rpg-u, itd party . No:

odoh jucer na kafu da Ljetopiscem i D.-om wave i sjednemo mi u svoj kafic i narucimo kaj nam treba (a.k.a. the usual) i obrnemo sprehu- rpg, star wars mehanika, vampire rpg, stripovi i dogadjaji, problematike svakodnevnog zivota kao sto su posao, faks, ispiti, pare, itd. kas ono pored nas projuri Govedo sa gospodjicom wave i ja potrcim i derem se za njima (ludsuckerlud) ali ih i uspijem zaustaviti i malo popricati, prije nego sto oni odu u svoj omiljeni klub na tematsku vecer mjuze i uzivanja. ali nego: u tome razgovoru dobijem i kategoricki raspred o ovom blogu (nesto kao madburninmadblablamadnamcorcool) u vezi zastupljenosti jedne rpg ekipe i druge i tada mi sine, jer mi je kolega elokventno objasnio sto, tj. kako zeli da tu pise. dead i odose oni u klub.

a na povratku za stol, napad iz zaledja! prvo mi uzese za zlo sto se digoh i zaurlah za prolazecima (sto priznajem, nije ni fino ni lijepo, pa ajde zaliven ) a onda kako de razgovor otegne: pricajuci o Vanpir:tR RPGu mi ljetopisac otkrije zasto nisam dobro odigrao svog lancea-sanctum-nosferatu-mehanicara eek i ta tema me skroz zapali, ali je vec kasno, a sutra je posao/fax/strebanje/stuff pa smo svi skupa otisli doma, bound to meet again soon....mah

Post je objavljen 06.09.2006. u 09:43 sati.