Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opasna16macka

Marketing

Ne znam kaj da velim, kaj da vam velim...

Sve u svemu, školica je OK. Dobili smo dva nova ku...ca u razredu i ne znam kaj da velim na njih. Radije neću nikaj dok ih malo bolje ne upoznam. Inače, bila sam danas i u glazbenoj prvi dan, na harmoniji, profesorica je OK, ali NAŽALOST, više neću moć markirat. Jbmu. Al kaj se može, kaj ćeš.
Presretna sam kaj sjedim sa svojom dobrom starom Marđž jer imamo BRDO toga zajedničkog i IMAM FILING da se nećemo previše svađat...
Jučer sam čagala na cesti, ne znam jel me ko vidio ili ne, ali JA SAM ČAGALA. Bilo mi je svejedno i tak sam se nasmijala i zabavila... Ah... Bilo je fakat fora.
Danas niš posebno. Upoznala novu kroejšn tičr iliti profku iz Hrvatskog i nije nikaj posebno. Očito je da ćemo kod nje mi svi jadnici morati učiti... Teško nama ljenčinama! :)=
Sutra ujutro pičim na cello, opet sve isponova, još jedna godina. Jedva čekam da dođem u tridesete pa da ne idem više u školu. Nisam sigurna da ću se udavati, ali imat ću LIJEPI ŽIVOT!

Idem sad pajkit, učorit se, priklat... Majko mila, samo da zaspim... Pozdrav svima... I doktoru, znanstveniku i bolesti (znaš valjda da si to ti, kaj ne?)
Kiss! :)=

Post je objavljen 05.09.2006. u 21:43 sati.