Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesort

Marketing

Gorka istina ili slatke laži ?

Jedno maglovito jutro oko sedam sati, ruleći krmelje, ugledao sam kraičkom oka reklamu za šampon koji nakon pranja djeluje tako da vam kosa uopće ne otpadne nego vam još naraste upravo toliko koliko ste prije pranja imali. Televizor u boji svjetlio je opet cijele noći i lijeno sam potražio daljinski u jorganima i plahti. Nisam mogao vjerovati kad mi je lijeva, sretnija ruka napipala mobitel, koji sam izgubio prije neznam koliko dana. Veselo pjevušeći ariju iz "Dva praseta" uputim se oprati dva zuba sa Colgate total pastom, nakon koje možete zube bombardirati sa čokoladom, keksima, griotama i ostalim slatkim sranjima.
Još stignem negdje popiti kavu pomislim, kad me prene zvono na telefonu. Ne moraš danas doći na posao, malo odmori, zaslužio si, a sutra ćemo razraditi one klima uređaje, reče moj šef. Usta ostadoše otvorena oko pol minute, prije nego sam spustio slušalicu i zbrojio situaciju. Dobro,.. Idem prvo na kavu, pa ću u hodu organizirati ostatak dana. Dan je dobro krenuo, pogledat ću što ima u poštanskom sandučiću... Oči su mi pale na pod i vratile se natrag u ležište, kad sam ugledao novčanu pošiljku iz Kanade od mog bratića Srečka. Pa šta je ovo ljudi? Sjeo sam za svoj stol u kafiću "Svi na jednom" kad mi priđe Sanela i upita: Pa Damire kad čemo na piće? Stoput sam je zvao da izađemo i uvijek se slatko nasmijala kao da sam ispričao masan vic. Nisam mogao vjerovati da mi se to događa, pa sam odustao od pregleda brojeva na "bingu" čiji listić strpljivo čuvam u novčaniku, da bljesne poput repatice i promjeni moj usrani život opanačke.
Odlučih se na posljednju soluciju i iz sve snage štipnem, tamo gdje lijepe tete u bijelim kutama, uz osmijeh broj 6. daju inekciju. Ništa !!! Šamar s lijeve pa s desne bande.... Opet ništa. Najbolje da se vratim kući i nastavim spavati.
Probudio me bager koji več mjesecima kopa nekakvu rupu ispred zgrade. Nepogrešivo znam, da je oko sedam sati. Televizor radi cjelu noć i slika je crno bijela. To je to.... Budan sam. Olovnim nogama odlazim oprati poslijednji zub. Jebem ti sve na malom prozorčiću, vrijeme je poći na posao koji nije da nevolim...
Mrzim ga. Fuj. Od sada ću samo spavati, bez sanja, jer onda nema laži, nema zabluda i prevare.

Profesor T. vas promatra

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.09.2006. u 19:20 sati.