Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

AAAAAAA!!!!

madmadmadmadmadmadheadbangheadbangheadbangheadbangburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadPao sam ispit!!

Ne mogu da verujem! Nije strašno, nedostaju mi dva do uslova, i već imam spremljena dva ispita, ali opet, iznervirah se bezveze, a rekao sam sebi da zbog faksa nikad neću da trošim svoje dragocene živce.

Elem, situacija ovakva - predmet je Međunarodno privatno pravo, materija ok, spada u kategoriju srednje teških ispita. Moje znanje materije - oko 85%. E sad - izađem ispred profesorice (koja je uzgred super žena - po mojoj proceni u ranim tridesetim, 31 god. možda, ekstra izgleda, plavušica) i dobijem tri pitanja. Juhu, obradujem se ja, kao znam. Krenem prvo pitanje i kažem joj sve što sam imao, a ona postavlja još pitanja. Ja opet odogovaram, a ona još postavlja... I tako me nađe na delu koji nisam znao (u stvari jesam, samo nisam mogao da se setim) i nisam dobio priliku da odogovaram ova druga dva pitanja, jer me je oborila. Fuck, najlakše bi bilo okriviti nju, ali sam sam kriv - nisam izgleda dovoljno dobro naučio i to je to...

Sad mi je teško, ali mislim da će već sutra proći... Međutim, interesantno je videti koji ljudi će mi sad dati podršku, kad je trebam. Krajnje interesantna situacija, zar ne?

Post je objavljen 05.09.2006. u 16:42 sati.