Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeforsucks

Marketing

Novi post...

Jel sam se ja ikad zapitala sta ce biti za dan, dva ili vise??? nisam naravno, ja nisam taj tip koji razmislja tooooliko unaprijed. Vec je puno ako ujutro smislim neki plan za navecer, to je napredak. Ali dan unaprijed, tesko. Nikad ne mozemo zapravo znati sto nam zivot nosi ili sto nam moze donjet,,,isto tako sto nam oduzima ili sto nam moze oduzet. U kojem trenutku zapravo, ah da onda kad to najmanje ocekujemo...uvijek je tak... Nikad ne znamo koga cemo sve upoznat, u koga cemo se zaljubit, u kakve cemo se sve nevolje uplest ili isplest iz njih, razocarat se ili mozda nekoga izgubit. Mozda bas jednog dana dok hodamo po gradu sretnemo srodnu dusu, a mozda i samo prodjemo pokraj nje ne primjecujuci ju. Mozda se uvalimo u neke probleme ili nevolje koje nas mogu stajati zivota, a mozda sasvim nirno "isplovimo" iz njih...Mozda bas sada, u ovom trenutku pisanja posta, ceka me nesto na sto necu biti spremna....;((
zato nam je lakse krociti kroz zivot sa suputnikom... "SVAKI JE COVJEK ANDJEO SA SAMO JEDNIM KRILOM I ZATO MOZE LETJETI JEDINO U ZAGRLJAJU S DRUGIM!"

Image Hosted by ImageShack.us



Nemam vremena smišljati te glupe naslove...i tako ni jedan nebi imao smisla!!!!Kao što znate,a neki možda i neznate krenuli smo prvi put u srednju školu...zapravo ja sam krenula...u ekonomsku u Prelogu...svi pitaju kak mi je tam...pa eto za početak ok je...al treba malo vremena da se priviknem na novo društvo i nove profesore...fali mi staro društvo i to me pomalo smeta...al nemogu si pomoć...takva je jednostavno ta sudbina...prvo ti nešto daje a onda ti to isto pokušava oduzeti....kaj još da napišem???Imam sreću što samnom u razred idu neke cure s kojima sam se i prije družila i neke s kojima sam se stalno družila...pa eto spomenut ću ih...Sila...Moky...i Kika...!A znate koji mi je sad najveći problem...od 5-8 razreda išla sam u raz z mojom Štetom...a on je sam upisal gimnaziju i već ga ne vidim kak prije...mislim nismo skupa svaki dan 6h kak prije...ah moram se priviknuti na drugačiji raspored!!!Al tješi me jedno....PRAVA LJUBAV NIJE POTROŠNA!!!!iMAM LI PRAVO????


.....NEBO JE NOĆAS OGROMNO,
NEBO ZNA GDJE JE MOJE
MALENO, NEBO JE NOĆAS
KRIVO ZA SVE
DA SI BAREM OVDJE,
ALI NEMA TE.........





Image Hosted by ImageShack.us

Zadnja slikica posvečena je najvecoj Šteti ovog svijeta...
Evo to bi bilo to od mene za danas...čujemo se opet....


Post je objavljen 05.09.2006. u 15:55 sati.